blote voeten en yoga

Voeten workshop in Deventer

Voeten workshop

Voeten workshop, als yogadocent weet ik hoe belangrijk de voeten zijn. Je kunt er door ontspannen, je spanningen kwijt raken, beter slapen enz. Daarom verzorg ik al jaren de voeten yoga. In mijn spirituele carrière ben ik begonnen met het aarden bij de yogaoefeningen, toen de voetmassage, wat later de voetreflex en veel later het tenenlezen. Kortom de voeten yoga heeft mij veel bewuster gemaakt van mijzelf

voeten en yoga in Deventer

Informeer  naar de data voor yoga voeten.

Van 11.00 uur tot 13 uur ontvang je in het kort de ervaringen in de voeten yoga die ik als yogadocent heb opgedaan in de afgelopen 35 jaar. Bijdrage 15 euro incl. entree.

Kijk ook eens op:

https://hofvantwello.nl/blotevoetenpad/

 

Blotevoetenpad bij de voeten workshop

Voeten workshop, geniet met je blote voeten van 2 kilometer lang gras, modder, de leemkuil, water, zon en regen. Klauter over boomstammen, speel in de ondiepe gracht om het tropisch eiland, plons van de glijbaan in de leemkuil. Sluit je ogen op het zintuigenpad en buig jezelf in de yogahoudingen in de yogawei. Geniet van de voeten yoga. Het kan allemaal op ons blotevoetenpad!

ENKELE BLOTE VOETEN TIPS

Je kunt het zelf zo spannend maken je voeten workshop als je wilt: afhankelijk van het weer en de waterstand in de IJssel kan het pad zelf op sommige plekken (heel) modderig en nat zijn, of een stuk droger. Daarnaast kun je kiezen: ga je wel door het moeras, van de glijbaan in de leemkuil en aan de leemwand bouwen in de leemkuil of loop je liever langs deze onderdelen? Het is echt spannend: elke stap moet je voorzichtig zetten om niet uit te glijden in het water, en om je weg te vinden tussen takken, takjes en boomstronken die onder het water liggen. Dat maakt het meteen tot een echt avontuur! Niet geschikt op dit moment voor kleine kinderen omdat ze helemaal kopje onder kunnen gaan. Bij volwassenen komt het water tot boven de knie en soms dieper. Ouders, houd je kinderen dus goed in de gaten, vooral bij al het water!

 

voeten workshop in Deventer
workshop in Deventer

GENIET VAN DE MOOIE TUINEN, LOOP MET BLOTE VOETEN

Neem verder een kijkje in de Middeleeuwse-, Romeinse-,  permacultuurtuin en andere demotuinen. En rust lekker uit in een hangmat. Als je wilt kun je een picknick reserveren langs het pad, of zelf een mand vullen in onze bijzondere streekwinkel, voor op het blotevoetenpad. Of geniet in onze theetuin of in het kascafé van lekker eten en drinken. Het is aan te raden om oude kleren aan te trekken en neem eventueel voor je kinderen een setje droge kleren mee, zodat iedereen naar hartenlust los kan gaan. Wij zorgen voor handdoekjes zodat je weer met schone en droge voeten naar huis kunt.

 

Voeten workshop voor jong en oud

Het blotevoetenpad is niet geschikt voor buggy’s, kinderwagens en rolstoelen. Driewielbuggy’s voor ruig terrein kunnen wel (je moet deze dan af en toe een klein stukje tillen). Honden zijn niet toegestaan, blindengeleidehonden wel. Reken op ongeveer 1 uur of 1 1/2 uur als er kinderen bij zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van het weer en jullie eigen tempo. Combineer het pad met een bezoek aan onze streekwinkel, iets lekkers op ons terras of in het kascafé, met bordspelletjes en de leestafel. Kinderen zijn nog uren zoet in de speelwei, de overdekte zandbak en stroberg. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan, maar we hebben voor elk budget voldoende keuze in de horeca en in de winkel!  Reserveren is niet nodig (tenzij je een picknick wilt, in dat geval wel reserveren).

Wie wat waar

Lengte: 2 km. Tijdsduur: 1 (volwassenen) – 1 1/2 (met kinderen erbij) uur. Korter of langer kan ook natuurlijk! Reserveren is niet nodig! Neem bij slecht weer regenjassen mee, in de regen is het pad ook heel leuk (in de zomer)! En daarna warme koffie of chocomel in het kascafé… Meer weten over de voeten workshop? info@yogaberrydeventer.nl

Andere workshops

Kijk ook eens naar video van het klankenbad