yogavirus maatregelen

Virus yoga en angstgevoelens aanpakken

Virusyoga

Virus yoga, vanmiddag at ik een visje bij de viskraam en kwam in gesprek met een hele fitte 80 plusser. Zij begon over het virus en dat ze zo bang is en dat het nu wel heel dicht bij komt. Haar hele leven was de afgelopen weken veranderd. Ze durfde niet maar naar de supermarkt en ook niet naar het zwembad waar ze elke week kwam. Veel mensen laten hun leven leiden door angst bij dit virus,  ik zie het overal om mij heen. Handel jij vanuit angst bij het cvirus? Vaak heb je zelf niet in de gaten dat je al anders reageert vanuit angst. Het kan zelfs je leven beperken die angst. Je bewustzijn vernauwt bij angst en je neemt vaak niet de juiste beslissingen. Bij de virus yoga gebruiken we mantra’s yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen.

Virus yoga en ontspannen

Wanneer je ontspannen leeft dan neem je hele andere beslissingen in je leven dan wanneer je gespannen bent door angst. De laatste tijd zie ik steeds meer mensen die overdreven reageren vanuit de cvirusangst. Bij de cvirus yoga besteden we aandacht aan het ontspannen van het lichaam, ademhaling en het ontspannen van de gedachten. De yoga heeft mooie yogaoefeningen die je hiervoor kunt gebruiken zoals aardingsoefeningen, chakraoefeningen en Mudra’s.

Speciale cvirusmeditaties

Onze gedachten over het coronavirus kunnen ons al ziek maken. Hoeveel mensen zijn al gespannen van hun gedachten voordat ze in de stoel van de tandarts zitten? Bij de cvirus meditaties maken we het denken rustig en vullen ons met positieve energie. Door meditatie kun je beter creatieve oplossingen bedenken om met het virus om te gaan. De speciale lichtmeditaties werken door in lichaam en geest en geven een betere weerstand. Virus yoga is er voor iedereen.

Mantra’s bij de virus yoga

Mantra’s worden nog weinig gebruikt bij virussen. Maar bij deze corona virus yoga pakken we het op vele fronten aan. Ook gebruiken we de eeuwen oude mantra’s die doorwerken op je weerstand en op je gezondheid. Ook leer je mantra’s kennen die doorwerken op andere gebieden. Ben jij angstig over dit virus dan kun je de mantra tegen angst gebruiken bij de virus yoga.

Versterk je weerstand de komende tijd met c virus yoga

virus yoga

De afgelopen 35 jaar dat ik aan yoga doe ben ik heel weinig ziek geweest. Maar 2 keer een paar dagen geen les kunnen geven. Door yoga is mijn weerstand veel beter geworden. Door de blik naar binnen te brengen en aandacht te hebben voor lichaam, adem en gevoelens word je weerstand beter met virus yoga.