virus spiritueel Deventer

Virus spiritueel Deventer en meditatie

Virus spiritueel Deventer

Virus spiritueel Deventer, In tijden van nood dan heb je altijd veel houvast aan spiritualiteit. In Deventer  kun je nu veel troost ervaren wanneer je door de binnenstad loopt. Gelukkig zijn er veel plekken open om te mediteren en te bidden.  Tijdens deze crisis is het toch mooi dat we alle tijd hebben om naar binnen te gaan met yoga, meditatie en stilte.

 

coronavirus spiritueel Deventer

Spiritueel Deventer en de Lebuinuskerk

De Lebuinuskerk is in deze roerige tijd een rustpunt. Alleen de tekst al in de toren van de kerk, Fide Deo wat betekent vertrouw op God. In het krocht van de kerk kun je nu mooi mediteren. Ik loop veel met de wichelroede en dit is wel de krachtigste plek in Deventer. Elke vrijdag is er om 12.00 uur een dienst. Wij konden de speciale coronavirus dienst volgen. Kijk ook even hoe Lebuinus in oogje in het zeil houdt. Bij de Kleine Poot zijde aan de kerk. Coronavirus spiritueel Deventer en de Lebuinuskerk zijn heel mooi met elkaar verbonden. Virus spiritueel Deventer heeft een holistische kijk.

 

Virus spiritueel bekeken

 

Mediteer eens in het krocht van deze kerk!

Spiritueel Deventer en het stiltecentrum

 

corona virus spiritueel deventer

Het stiltecentrum in de Broederenkerk is een mooie plek om een kaarsje op te steken voor de mensen die het nu moeilijk hebben.

 

coronavirus en de spirituele Broederenkerk

Spiritueel Deventer en  Geert Groote huis

 

Deventer Geert Groote huis

Helaas is de kelder waar de monniken vroeger mediteerden in het Geert Grote Huis dicht vanwege het coronavirus. Ik heb een verzoek ingediend om het te openen in deze onzekere tijden. Hopelijk snel open voor meditatie. Virus spiritueel Deventer en het Geert Groote huis, dit wordt nu ook een museum genoemd en met de museumjaarkaart kun je gratis naar binnen.

Yoga gewoon nu thuis door Coronavirus spiritueel Deventer

Wanneer je thuis bent kun je ook dicht bij jezelf zijn en in je eigen energie. Virus spiritueel Deventer verzorgt meditaties en yoga en bezorgt deze nu gewoon digitaal bij je thuis.

Tara voor Thuis, om je te beschermen

tara

In het Boedhisme en bij de yoga hebben we symbolen die ons beschermen. In het Boedhisme is dat dus Tara en bij de yoga Ganesha. Je kunt thuis mooi de taramantra reciteren. Hierbij de ganesha mantra.

ganesha