veilige yoga

Veilige yoga, yogalessen

Wat is veilige yoga?

Veilige yoga, het woord veilig is heel betrekkelijk. Voor de één is het yoga met een heel strikt yoga protocol. De ander wil veel ventilatie en er zijn ook cursisten die met weinig mensen in een grote ruimte yoga willen. Kortom, iedereen heeft een ander gevoel bij veiligheid. In juli 2020 vloog ik naar Samos, Griekenland, ik werd veel gewaarschuwd dat dit niet veilig was maar zelf had ik het gevoel dat we daar veiliger zaten dan in Deventer. Ook zijn er mensen die vliegen niet veilig vinden en nu blijkt dat er nog geen één besmetting heeft plaats gevonden in vliegtuigen. Veilige yoga is een gevoel en wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt met gratis persoonlijk gesprek.

Veilige yoga op maat

In Deventer en omgeving kun je kiezen wat voor jou goed aanvoelt. Omdat ik in verschillende ruimten lesgeef is er voor bijna iedereen veilige yoga. Er wordt yoga gegeven in een kerk met veel kubieke meters frisse lucht, een ruimte waar veel ramen open gezet kunnen worden en een yogazaal waar we maar met vier personen yoga beoefenen. We overleggen samen wat voor jouw  veilige yoga is. Veilige yoga kent een holistische aanpak.

Priveyogalessen met bijna 100% safeyoga

De afgelopen maanden kozen veel mensen voor priveyogalessen. We overleggen hoe we het bijna 100% safe voor jou kunnen maken. Er zijn dan zoveel mogelijkheden zoals: yoga bij jou thuis, yoga voor jou alleen in een zaal van 50 vierkante meter, ook yoga buiten is mogelijk. Veilige yoga wordt samen besproken in een gratis intake.

Yoga met een goed gevoel in Deventer, Twello, Epse en Terwolde. Elke plaats in Deventer  en omgeving heeft een yogazaal met andere veilige aspecten. In Epse verzorg ik yoga in een Kerk die 10 meter hoog is. In Deventer is er yoga waar veel ramen open kunnen en in Terwolde hebben weinig cursisten les in een ruime zaal.

Gratis uitproberen je eerste yogales

Natuurlijk is de eerste proefles gratis. Na de yogales bespreken we samen jouw gevoel van veiligheid.