Van online yoga naar life YOGA in de yogasudio

Van online yoga naar life YOGA

Online yoga

Van online yoga naar life YOGA, in noodsituaties is het mooi dat je yoga kunt volgen met zoom of youtube video’s ontvangt. Je kunt kijken wanneer je wilt. Ook hoef je niet de deur uit. Maar wat heb jij gedaan toen het niet meer nodig was. Voelde jij ook dat je wat miste bij een online yogales?

Van online yoga naar life YOGA

Als yogadocent zie ik steeds meer een vervlakking in de wereld. De uiterlijke wereld is heel belangrijk, de merkkleding, je kapsel, je functie enz. Maar veel mensen ervaren een leegte in hun leven. Een cursist verwoorde het mooi met “ik voel een gat in mijn buik”. In je bekken zit het tweede chakra het chakra van gevoelens, seksualiteit en het element water, beweging/stromen.  Bij de tantra yoga is het stromen van de energie door aanraking zo bijzonder.

Van online yoga naar life YOGA en de diepgang voelen

Wees je eens bewust wanneer je bij elkaar zit op je yogamatje, voel jij dan ook wel eens de energie die ontstaat? Zelf ervaar ik het als een diepe verbinding door de liefde. We leven in een wereld van communicatie en gebruiken dagelijks de mail, whatsapp en de telefoon. Maar veel mensen ervaren al stress wanneer ze iemand lijfelijk opzoeken. Bij life yoga kun je na de yogales nog gezellig wat drinken of napraten. Life yoga wordt live yoga.

Gevoeligheid

Bij yoga word je gevoeliger en dan voel je ook de energie wanneer je samen een energieveld creëert. De prana gaat dan stromen, de levensenergie. Bij yoga kunnen emoties en gevoelens loskomen. In een life yogales kom je herkenning tegen. Je ziet dat je niet de enige bent. Je kunt elkaar troosten in een life yoga yogales.

Life of  live yoga brengt je bij de liefde in jezelf. Voel de anahata verbindende energie stromen in een groepsles.