slaap yoga Deventer

Yoga meditatie Deventer met vallende sterren

Yoga meditatie Deventer

Yoga meditatie Deventer, in de augustus nachten regelmatig sterren meditatie waarin je naar hartenlust kan wensen tijdens een piek van twintig vallende sterren per uur.

Lees ook: Iets te wensen? Einde van de week vallende sterren

Regelmatig een piek van vallende sterren

Heb je een berg wensen liggen en geloof je in de kracht van een vallende ster? Niet getreurd. Er is ook goed nieuws.

Weeronline.nl tipt ons tijdens de nachten om een blik op de hemel te werpen. Met opklaringen in het hele land en een piek van 21 vallende sterren per uur maak je dan grote kans een vallend stukje ruimtepuin te zien.

In  verschillende nachten  krijg je een herkansing. Ook na het weekend zijn er nog vallende sterren te zien, maar het aantal per uur neemt dan af naar ongeveer achttien.

yoga meditatie Deventer
yoga meditatie Deventer

Vallende sterren bij yoga meditatie Deventer?

De razendsnelle lichtgevende streepjes die we aan de hemel zien en in de volksmond ‘vallende sterren’ worden genoemd, hebben dus eigenlijk niks met sterren te maken. Het zijn meteoren, stofdeeltjes of kleine steentjes die vanuit de ruimte met hoge snelheid de dampkring binnendringen. De verbranding van dit ruimtepuin veroorzaakt een lichtspoor dat wij vanaf de aarde kunnen zien en een ‘vallende ster’ noemen. Je kunt dit eens meemaken bij yogameditatie Deventer. Het echte piekmoment van vallende sterren moet dus nog komen. Dit is elk jaar rond midden augustus. Op 12 augustus 2021, was een heuse sterrenregen  met 72 meteoren per uur. Maak het dus mee bij de volgende sterrenmeditatie bij yogameditatieDeventer.

Yoga meditatie Deventer

Elke donderdagavond is er een yogameditatie. Anderhalf uur yoga met meditatie. Met yoga en ademhalingsoefeningen maken we het denken rustig. Daarna mediteren.

Bijdrage 15 euro incl. drankje en hapje in de nacht

Geef je op bij info@yogaberrydeventer.nl voor een gratis meditatieles