vakantie stress

Vakantie stress yoga, een goed begin van de vakantie

VAKANTIE STRESS? NEEM DAN EEN PRIVE YOGALES!

Veel mensen merken pas hoe gestrest ze zijn, zodra ze op vakantie gaan. Teveel werkdruk, een volle agenda, deadlines die gehaald moeten worden! Kinderen wel of niet over naar een volgend leerjaar en wie neemt de zorg voor ouder wordende ouders over wanneer je er een paar weken niet voor ze kunt zijn? En dan nog alle voorbereidingen voor de vakantie….. Vaak denk je wel aan een nieuw paspoort, oppas voor de huisdieren, wie verzorgt de planten, auto naar de garage, enz. Daardoor ga je oververmoeid op pad, ontstaan ruzies onderweg in de auto, ben je vatbaar voor ziektes.  Ook kun je minder goed omgaan met tegenslagen, zoals regenachtige dagen en tegenvallende accommodatie. De eerste dagen van de vakantie kun je je draai niet vinden, heb je misschien last van hoofdpijn en zodra je je weer beter voelt, zit de vakantie er al voor de helft op! Jammer dat je geen aandacht besteed hebt aan je zelf!

Bij mij kun je voordat je vertrekt nog een last minute privé yogales volgen.  Je daarna kunt genieten van een ontspannen vakantie.

vakantie stress yoga

VAKANTIE STRESS YOGA EEN MOOI BEGIN VAN DE VAKANTIE

Een privé yoga les houdt onder meer in:

  • ontspanningsoefeningen, waardoor je makkelijker tot rust komt in je vakantie. Het zijn eenvoudige oefeningen die je makkelijk op je vakantiebestemming kunt doen, met een groots effect.
  • ademhalingsoefeningen, ook goed voor een betere nachtrust tijdens je vakantie.
  • maar ook oefeningen, waarbij je leert de controle die je in je dagelijks leven hebt, in de vakantie los te laten en in het hier en nu te leven.

Combineer eens een vakantie stress yoga les met een wateryogales! Dubbele ontspanning.

dubbele ontspanning

Trakteer jezelf nu al op een uurtje vakantie voordat je op pad gaat en meld je aan bij mij voor een privé yogales! Voor meer informatie over vakantie stress yoga , stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl.