yoga corona nazorg

Vaccinatie yoga voor een goede voorbereiding

Waarom vaccinatieyoga?

Vaccinatie yoga, misschien klinkt het wat vreemd deze yogavorm. Rugyoga, ontspanningsyoga, enz. zijn al ingeburgerd, maar deze yogavorm is voor veel mensen nog nieuw. Je vindt weinig tips hoe jij je kunt voorbereiden. Waarschijnlijk heeft de dokter ook geen advies. Met yoga kun jij met een gerust hart je vaccinatie tegemoet gaan.

 

vaccinatie yoga

Het zijn wel vreemde stoffen die in je lichaam komen.  Het lichaam zal gaan “vechten”om de stoffen die ingebracht zijn aan te pakken. De kans dat je moe bent na je vaccinatie, een pijnlijke arm of hoofdpijn. Maar met de vaccinatie yoga die uit gaat van de chakra energie bereid jij het lichaam goed voor.

Wat is vaccinatie yoga?

Bij vaccinatieyoga maken we dus gebruik van de chakra energie. Elk chakra heeft een bepaalde kwaliteit. De eerste chakraenergie, muladharachakra, is de energie van loslaten, hoe met angst om te gaan en van lichaamsbewustwording.  De vierde chakra energie is de energie van acceptatie en liefde. Deze energie zorgt ervoor dat het vaccin wordt geaccepteerd door het lichaam. Zo maken we gebruik van vier, vijf en soms zes chakra’s, na gelang je yogaervaring. Vaccinatie yoga kent een holistische aanpak.

Priveyogalessen  vaccinatieyoga

De afgelopen maanden kozen veel mensen voor priveyoga. We overleggen hoe we het bijna 100% safe voor jou kunnen maken. Er zijn dan zoveel mogelijkheden zoals: yoga bij jou thuis, yoga voor jou alleen in een zaal van 50 vierkante meter, ook yoga buiten is mogelijk. Veilige yoga wordt samen besproken in een gratis intake.

De vaccinatieyoga wordt dus als privéles gegeven, omdat het yoga op maat is. Je ontvangt wel video’s die je thuis kunt gebruiken.  De priveyogalessen kunnen bij jou thuis worden gegeven, in een yogastudio of in mijn huis/yogastudio.

vaccinatie yoga

Een veilige yogaruimte

Natuurlijk zijn de yogalessen coronaproof. In een gratis intakegesprek overleggen we wat voor jou veilig voelt.  Ook kijken we samen welke extra maatregelen we nog kunnen nemen.

Yoga voor revaccineerden en niet revaccineerden

Er is momenteel veel tweespalt in de wereld. Bij de yoga proberen we aan iedereen te denken. Zo is er nu ook de prikspijt yoga. Heb jij spijt van je vaccinatie? Mail mij eens! Je kunt denken aan loslaat yoga, detox yoga, mededogen yoga. Er zijn zoveel yogaoefeningen, mantra en mudra’s voor mensen met prikspijs.

 

\