prikangst yoga

Vaccin yogalessen, veilige yoga door vaccinatie

Waarom een vaccin?

Vaccin yogalessen, de afgelopen maanden heb ik als yogadocent veel zin en onzin gehoord over de nieuwe vaccins. Je gaat ervan dood, je DNA wordt veranderd, de bijwerkingen zijn gigantisch en meer van dit soort onzin. Elke dag zie ik deze berichten nog voorbij komen. Vandaag waren er weer honderden mensen die dit onzinverhaal de wereld ingooiden. Als yogadocent met coronavaccinyoga moet ik erg lachen om deze verhalen. De vaccin yogalesssen geeft ons weer meer vrijheid en daar gaan we met de yoga ook van genieten met de vaccinyogalessen.

Vaccin yogalessen voor je omgeving

In de social media zie je veel berichten over hoe mensen problemen hebben met het vaccin. Maar weinig mensen hebben het over de ander, de omgeving. Met een vaccin bescherm je je omgeving goed. Ik als yogadocent met een te verwachten coronavaccin kom veel in verpleegtehuizen. Daar wonen de mensen die het meest kwetsbaar zijn. Als yogadocent moet je er toch niet aan denken dat je deze kwetsbare groep besmet. Wanneer het vaccin op grote schaal wordt ingezet verandert het yogaprotocol.

Vaccinatie yogalessen en immuniteit

Natuurlijk kun je doorgaan om met yoga, meditatie, mantra’s en visualisaties om de immuniteit te verhogen. Een dubbele bescherming is natuurlijk altijd goed. Neem eens een speciale yogales bij een yogadocent met coronavaccin om de immuniteit te verhogen. Door de vaccin yoga wordt de groepsimmuniteit nog eerder bereikt.

vaccin yogalessen

Yogadocent met vaccinatie, handelen in de yogagroep

Het is misschien een taboe, maar er komt een speciaal protocol voor de yogagroepen. De mensen zonder vaccin moeten nu meer moeite doen om anderen te beschermen in de yogagroep. Het yoga outbreak management team buigt zich nu al over dit dilemma. We denken niet aan straffen, want daar was de overheid heel goed in het afgelopen half jaar. De yogadocent met coronavaccin gaat de cursisten met vaccin belonen bij de vaccin yogalessen! Daarom geeft deze extra vaccinatie yogales je ook een extraatje. We drinken samen thee na de yogales. Dat waren de dingen die we zo gemist hebben het afgelopen jaar. Nu met de vaccin yogalessen is er weer veel mogelijk. Je kunt dus kiezen voor een yogales waarbij iedereen gevaccineerd is. Maakt het je niet uit, dan kom je gewoon in de reguliere yogalessen.

We hebben spiritueel veel geleerd de afgelopen tijd

Niet alleen de yogadocent met coronavaccin heeft veel geleerd het afgelopen jaar, maar ook de mensen die aan het afgelopen jaar de spiritualiteit hebben opgezocht, Door meditatie, yoga en dialoog kwamen er veel mooie inzichten. Bij de yogadocent  kwamen ook veel mooie inzichten om de komende tijd yoga te geven in een beschermende yogabubbel. Bij de vaccin yogalessen zijn de thema’s duidelijk. We gaan voor liefde, verbinding, dankbaarheid en ontspanning.

Voorbarig de vaccin yogalessen?

Bovenstaande tekst voorbarig? Intussen ben ik ook gevaccineerd, dus veilige yoga. Veel yogadocenten houden de kaarten voor de borst en zijn niet duidelijk of ze gevaccineerd zijn of niet.  Mijn standpunt is al duidelijk! Samen gaan we genieten van de vaccin yogalessen.