vaccinatie meditatie

Vaccin meditatie, bereid je goed voor op je vaccinatie

Waarom een vaccin meditatie?

Vaccin meditatie, de afgelopen maanden heb ik als yogadocent veel zin en onzin gehoord over de nieuwe vaccins. Je DNA wordt veranderd, de bijwerkingen zijn gigantisch en meer van dit soort onzin. Elke dag zie ik deze berichten nog voorbij komen. Vandaag waren er weer honderden mensen die deze onzinverhalen de wereld ingooiden. Als yogadocent met coronavaccinyoga voor de boeg moet ik erg lachen om deze onzin. De vaccin yoga geeft ons weer meer vrijheid en daar gaan we met de yoga ook van genieten met de vaccinmeditatielessen. Het is natuurlijk wel zo dat er stoffen in je lichaam komen die vreemd zijn of op een andere manier in het lichaam komen. Je lichaam moet leren “vechten” om goed van zich af te kunnen slaan wanneer het echte virus het lichaam binnenkomt en daar zorgt de vaccin meditatie voor. Ook zal het wel eens voor grote complicaties kunnen zorgen, maarde voordelen zijn duizenden keren beter dan de nadelen.

Wat houdt de vaccin meditatie in?

De vaccinmeditatie is een eeuwenoude meditatie van acceptatie. Deze meditatie zorgt er ook voor dat je lichaam op het onbewuste niveau zich kan voorbereiden. Ook ga je de stilte in en in deze stilte verwelkom je affirmaties en visualiseer je de chakra energie. We werken ook met kleuren en met de adem. Kortom de vaccin meditatie bereidt jouw lichaam optimaal voor op wat komen gaat. Deze vaccin meditatie kun je ook gebruiken bij prikangst.

Vaccin yoga en meditatie voor je omgeving

In de social media zie je veel berichten over hoe mensen problemen hebben met het vaccin. Maar weinig mensen hebben het over de ander, de omgeving. Met een vaccin bescherm je je omgeving goed. Ik als yogadocent met een te verwachten coronavaccin kom veel in verpleegtehuizen. Daar wonen de mensen die het meest kwetsbaar zijn. Als yogadocent moet je er toch niet aan denken dat je deze kwetsbare groep besmet. Wanneer het vaccin op grote schaal wordt ingezet verandert het yogaprotocol.

Vaccin meditatie en immuniteit

Natuurlijk kun je doorgaan om met yoga, meditatie, mantra’s en visualisaties om de immuniteit te verhogen. Een dubbele bescherming is natuurlijk altijd goed. Neem eens een speciale yogales bij een yogadocent met coronavaccin om de immuniteit te verhogen. Door de vaccin meditatie wordt de groepsimmuniteit nog eerder bereikt.

vaccinyoga

Yogadocent met coronavaccin en handelen in de yogagroep

Het is misschien een taboe, maar er komt een speciaal protocol voor de yogagroepen. De mensen zonder vaccin moeten nu meer moeite doen om anderen te beschermen in de yogagroep. Het yoga outbreak management team buigt zich nu al over dit dilemma. We denken niet aan straffen, want daar was de overheid heel goed in het afgelopen half jaar. De yogadocent met coronavaccin gaat de cursisten met vaccin belonen bij de vaccin yoga! Daarom geeft deze yogales je ook een extraatje. We drinken samen thee na de yogales. Dat waren de dingen die we zo gemist hebben het afgelopen jaar. De vaccin meditatie werkt holistisch.

We hebben spiritueel veel geleerd de afgelopen tijd

Niet alleen de yogadocent met coronavaccin heeft veel geleerd het afgelopen jaar, maar ook de mensen die aan het afgelopen jaar de spiritualiteit hebben opgezocht. Door meditatie, yoga en dialoog kwamen er veel mooie inzichten. Bij de yogadocent  kwamen ook veel mooie inzichten om de komende tijd yoga te geven in een beschermende yogabubbel. Bij de vaccin yoga zijn de thema’s duidelijk. We gaan voor liefde, verbinding, dankbaarheid en ontspanning.

vaccin meditatie

Voorbarig de vaccin meditatie?

Bovenstaande tekst voorbarig? Het is helaas nog niet mogelijk om mij te vaccineren. Maar door leeftijd en omdat ik veel bij de risicogroepen kom ben ik wel bij de eersten die gevaccineerd gaat worden.  Daarom heb ik deze tekst alvast geplaatst. Ook is het belangrijk om je lichaam voor te bereiden op de vaccinatie. Mijn standpunt is al duidelijk! Samen gaan we genieten van de vaccin meditatie en natuurlijk ook van de yoga.

Ontvang vandaag nog de vaccin meditatie

Meditatie is voor veel mensen net zo gewoon geworden als tandenpoetsen. Deze vaccinmeditatie werkt door op lichaam en geest. Wanneer je een mail stuurt naar info@yogaberry.nl en je maakt 7.50 euro op rekening NL63INGB0000242065 t.n.v. L.J.Steenbruggen dan ontvang je binnen 24 uur een link naar de meditatie toe. Ik wens je een goede vaccinatie toe en een fijne after coroantijd.