twitter yoga

Twitter yoga, yogalessen en social media

Twitter yoga Deventer voor al je yoga vragen

Twitter yoga, communicatie is ideaal om snel en gemakkelijk yoga informatie te ontvangen d.m.v. foto’s, video’s en yoga berichten. Ook is mijn facebook verbonden met Twitter. Je ontvangt elke dag wel een twitter en  faceboek yogabericht van mij. Ook mijn persoonlijke yogaervaringen deel ik met je via twitter, zoals de yogareizen die ik regelmatig maak naar India.

Twitter en facebook yoga Deventer ook persoonlijk contact

Er zijn naast mijn twitteraccount ook 2 facebook accounts bij facebook yoga Deventer. Het ene facebook account wordt gebuikt voor alleen maar yoga informatie, zoals het yoganieuws en ook staan hier regelmatig yoga video’s op. Het anderen facebook account is meer persoonlijk. Hierop deel ik ook persoonlijke yogaervaringen. Elke dag staat er wel een bericht op facebook over waar ik mijn yogapractice heb gedaan of waar ik gemediteerd heb in de natuur. Mijn facebook accounts zijn publiekelijk, dus ben je geen facebookvriend dan kun je dus wel mijn yogainformatie vinden. Natuurlijk verwelkom ik je graag als faceboekvriend. Ook zijn er verschillen FB pagina’s zoals; wateryoga, zwangerschapsyoga, yoga Twello, backmitra yoga, en plusyoga. Deze facebookpagina’s geven een nog specifiekere yogainformatie. Kijk ook eens naar de wateryoga in Twello pagina.

Wie zit er achter twitter yoga Deventer?

Twitter yoga Deventer

Yogadocent Berry Steenbruggen zit al 15 jaar op facebook om zijn yogapractice te delen met belangstellenden, yogacursisten en facebookvrienden.

Berry Steenbruggen, wie is dat ?

Berry is geboren en  in 1958 te Deventer. Na zijn schoolopleiding ging hij werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar hij was niet gelukkig. Al snel kwam hij erachter dat hij dit niet zijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam hij in aanraking met yoga en ontspanning. Zijn nieuwsgierigheid werd gewekt en hij ging op yogales, hoe meer lessen hij volgde, hoe beter hij zich  weer voelde en zo vond hij verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven! Deze manier van leven deelt hij graag via zijn facebook accounts en youtubekanaal. Zo is ook facebook yoga Deventer ontstaan. Twitter yoga is er voor iedereen.

Berry Steenbruggen van inkoper naar yogadocent

twitteryoga Deventer

Hij werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar hij na dertig jaar nog steeds trots op is. Het geeft hem nog steeds veel voldoening om datgene wat hij zelf van de yoga ontvangt aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die hij tijdens mijn vele Azië-reizen heeft gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan zijn cursisten te kunnen geven.

Twitter yoga Deventer, ook voor je yogavragen

Twitter is een heel mooi medium om snel yogainformatie uit te wisselen. Je kunt mij altijd via mijn twitter account vragen stellen. Je ontvangt dan een bericht of een persoonlijk bericht via messenger of een instructie video via YouTube. Ik hoop jou binnenkort ook te zien bij twitter yoga Deventer.