Twello yogalessen

Twello yogalessen, yoga droog en nat in Voorst

Probeer eens de combinatie van een dubbele ontspanning uit!

Twello yogalessen, wateryogales is je ontspannen en laten dragen door het water. Veel mensen gebruiken het zwembad De Schaeck of de sauna voor ontspanning. Maar voeg eens yoga toe aan water! Wij noemen het aarden, je laat overtollige spanningen los in het water.

yoga wateryoga twello
Wateryoga en Hatha yoga in Twello

Twello yogalessen, waarom ontspannend?

Water is al ontspannend door het aarden. Het water voert de spanningen in het lichaam mooi af. De combinatie van water met yoga werkt dus nog ontspannener door. We maken gebruik  bij de wateryoga van de ontspanning die het water je biedt. We drijven ontspannend aan het einde van de wateryogales.  Bij bewegingen in het water gebruiken we de spieren nog intenser en we voelen steeds het water. Dat voelen van het lichaam en het water werkt goed door bij de ontspanning. Wateryoga Twello kent een holistische aanpak.

Wateryoga en bloot wateryoga is aarden

Je lichaam aarden wordt steeds belangrijker. In onze maatschappij zitten we dus te veel in het hoofd en zijn ons dus minder bewust van het lichaam. Wateryoga zorgt er voor dat spanningen uit het lichaam gaan en worden afgevoerd in het water. Wanneer dit gebeurt zit je meer in je lijf dan in je hoofd. Dit wordt de uitdaging in onze maatschappij!

Twello yogalessen
yoga twello met water yoga

Wateryoga en blootwateryoga in Twello en Deventer

Eerst was er wateryoga in De Schaeck in Twello. Maar nu is er dus ook elke maand blootwateryoga in het borgelerbad in Deventer.  Kijk eens op de site blootwaterdeventer. Veel mensen combineren hun wekelijkse yogalessen met een wateryogales. Wateryoga en bloot wateryoga zijn yogavormen die ook goed zijn voor mensen die hun gewrichten minder willen belasten. Yogalessen  Twello,  er is elke dinsdagochtend om 11.30 uur een wateryogales.

Yogalessen Twello, hoe ziet een wateryoga en bloot wateryoga eruit?

Elke keer is er dus een thema bij de wateryoga en bloot wateryoga, zoals buikademhaling, loslaten, rugoefeningen enz. We zijn ons bij de wateryoga en blootwateryoga heel erg bewust van de ademhaling, die adem combineren we met de yogaoefeningen. Het laatste kwartiertje van de wateryogales maken we gebruik van drijvers en liggen ontspannen in het water. Dit is een ontspanning die de kant op gaat van een meditatie. We proberen ons bewust te zijn dat het denken naar toekomst of verleden wil gaan en wij komen weer terug in het hier en nu. Dat hier en nu is dat je het water voelt, dat je gedragen wordt door het water, de ontspanning enz. Trakteer jezelf dus eens op deze bijzondere ontspanning. Yogalessen Twello biedt ook blootwateryogalessen aan, elke maand in De Scheg. Yoga wateryoga Twello werkt samen met de blote plons.

Wie is de drijvende kracht bij de wateryoga en blootwateryoga?

Berry Steenbruggen verzorgt al meer dan 35 jaar yoga in Deventer en omgeving. Hij heeft zich ook helemaal op de yoga gericht. Berry geeft stoelyoga, priveyogalessen, bedrijfsyoga en yoga aan doelgroepen.  Wateryoga is er al vijf jaar. Yoga  Twello biedt een compleet yoga programma aan.

Twello Yogalesssen, mail eens  voor een leuke aanbieding

Er worden op veel plekken yogales verzorgt in Voorst en omgevingzoals; yoga Deventer, yoga Twello, yoga Voorst en yoga Epse. Ook zijn er veel yogavormen; stoelyoga, meditatie yoga, mantra yoga en zomeryoga.

Wil jij meer weten over wateryoga Twello info@yogaberrydeventer.nl