Twello yoga, Welkom

Twello Yoga voor yogalessen met pure ontspanning

Twello yoga, in gebouw Irene, is er elke dinsdagavond yoga om  om 20.00 uur.  Ook yogales in Terwolde en op de worp in Deventer, dus dicht bij Twello. In de gemeente Voorst kun je dus goed terecht voor yoga.

Twello yoga in gebouw Irene
Twello, welkom in mijn wereld van ontspanning

Yoga in Twello, ontspannende yoga voor het slapen gaan

Yoga Twello door yogaberry
Twello yoga door yogaberry

Elke dinsdag dus yogales in Twello om 20.00 uur yogales  in gebouw Irene, achter de kerk in Twello. Dit uur van 20.00 uur is heel geschikt wanneer je na de yogales lekker wilt genieten van je nachtrust. Ook is er iedere dinsdagochtend om 11.30 uur wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. De wateryoga en de Hatha yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week.

TwelloYoga, een yogales is makkelijk in de halen in Voorst

Wanneer je dus een keertje niet kunt bij  yoga Twello dan is de yogales in te halen op 11 andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.00 of om 20.15 uur een yogales in te halen, zie lestijden. Ook in Epse, in een kerk, zijn de yogalessen op maandag om 18.30 uur of om 19.45 uur.

Yogales in Twello, ademen, voelen, bewegen en ontspannen

Je kunt bij een yogales in Twello veel voelen en navoelen in de yoga. Je wordt je steeds bewuster van je lichaam en adem. In de yogales voelen we een aantal  yogaoefeningen, ze worden asana’s genoemd. Deze yogaasana’s zorgen voor een strekking van de spieren. Ook helpen de yogaoefeningen het zenuwstelsel in balans te brengen.  De bloedcirculatie wordt verbeterd. Spanningen lossen op. Er worden dynamische maar ook statische houdingen gedaan in een yogales. De adem bewust voelen is hierbij belangrijk in een yogales. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten.

Twello yoga is heel geschikt om goed te slapen.

Omdat er dus ook een yogales is om 21.00 uur bij Twello yoga, kun je meteen na de yogales fijn gaan slapen.  Tijdens je yogales wordt er veel gewerkt met de ademhaling in combinatie met ontspanning. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat je een goed gevoel hebt na de yogales. De yogaoefeningen worden zo uitgevoerd, dat je voelt dat alle bewegingen van je wervelkolom aan bod komen. We doen voor- en achterover buigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam. Een belangrijk deel in de yogales zijn de evenwichtsoefeningen, zij zorben voor balans in je leven. Een yogales eindigt altijd met een ontspanningsoefening. De spieren worden heel bewust aangespannen en ontspannen wat zorgt voor een diepe ontspanning. Na afloop van een yogales voel je je meer verbonden met je lichaam.

Voorbereiding op je Twello yoga ontspanning

Bij de yogales in Twello heb je dus niet veel nodig. Ruim zittende kleding zoals joggingpak een T-shirt,  legging of een turnpak zijn uitstekend. Schoenen kun je dus uit doen bij een yogales. Beter zijn sokken of blote voeten. Je hoeft niet een yogamat mee te nemen, deze zijn aanwezig in de zaal.  Je kunt wel een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen, dit is wel handig. Een gratis  proefles bijwonen is altijd mogelijk. De cursisten zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning. De yogalessen in Twello en Terwolde zijn dus in kleine groepen. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem, er is altijd een alternatief.

Neem eens een proef yogales bij Twello yoga en mail info@yogaberrydeventer.nl

Je ontvangt een gratis yogaproefles Twello yoga. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.