Twello yoga nummer 1

Twello yoga nummer 1 in Voorst en omgeving

Probeer eens de combinatie van een dubbele ontspanning uit!

Twello yoga nummer 1, verzorgt yoga naast de Dorps kerk in hartje Twello. In gebouw Irene kun je de ontspanning voelen van pure yoga. Veel mensen in Twello combineren ook een gewone yogales met een wateryogales.

Wateryoga

Wateryogales is je ontspannen en laten dragen door het water. Veel mensen gebruiken wateryoga in zwembad De Schaeck in combinatie met een gewone yogales.

Twello yoga
Wateryoga en Hatha yoga in Twello

Twello yoga, waarom ontspannend?

Yoga geeft veel ontspanning omdat je helemaal bewust bent van je lichaam, de adem en je gevoelens. De combinatie van de yogahoudingen, de adem en de ontspanningsoefeningen zorgen ervoor de je veel beter slaapt na de yogales.

Wateryoga is heel ontspannend door het aarden. Het water voert dus de spanningen in het lichaam mooi af. De combinatie van water met yoga werkt dus nog ontspannener door. We maken gebruik  bij de wateryoga van de ontspanning die het water je biedt. We drijven ontspannend aan het einde van de wateryogales.  Bij bewegingen in het water gebruiken we de spieren nog intenser en we voelen steeds het water. Dat voelen van het lichaam en het water werkt goed door bij de ontspanning. Wateryoga Twello kent een holistische aanpak.

Wateryoga  is aarden

Je lichaam aarden wordt steeds belangrijker. In onze maatschappij zitten we dus te veel in het hoofd en zijn ons dus minder bewust van het lichaam. Wateryoga zorgt er voor dat spanningen uit het lichaam gaan en worden afgevoerd in het water. Wanneer dit gebeurt zit je meer in je lijf dan in je hoofd. Dit wordt de uitdaging in onze maatschappij!

Twello yoga
yoga twello met water yoga

Twello yoga nummer 1 met wateryoga

Eerst was er wateryoga in De Schaeck in Twello. Maar nu is er dus ook elke maand blootwateryoga in De Scheg in Deventer.  Kijk eens op de site blootwaterdeventer. Veel mensen combineren hun wekelijkse yogalessen met een wateryogales. Wateryoga en bloot wateryoga zijn yogavormen die ook goed zijn voor mensen die hun gewrichten minder willen belasten. Yoga  Twello verzorgt elke dinsdagochtend om 11.30 uur een wateryogales.

Twello yoga nummer 1, hoe ziet een wateryogales eruit?

Elke keer is er dus een thema bij de wateryoga, zoals buikademhaling, loslaten, rugoefeningen enz. We zijn ons bij de wateryoga en blootwateryoga heel erg bewust van de ademhaling, die adem combineren we met de yogaoefeningen. Het laatste kwartiertje van de wateryogales maken we gebruik van drijvers en liggen ontspannen in het water. Dit is een ontspanning die de kant op gaat van een meditatie. We proberen ons bewust te zijn dat het denken naar toekomst of verleden wil gaan en wij komen weer terug in het hier en nu. Dat hier en nu is dat je het water voelt, dat je gedragen wordt door het water, de ontspanning enz. Trakteer jezelf dus eens op deze bijzondere ontspanning. Twello yoga biedt ook blootwateryogalessen aan, elke maand in De Scheg. Twello Yoga werkt samen met de blote plons.

Wie is de drijvende kracht bij de wateryoga?

Berry Steenbruggen verzorgt al meer dan 35 jaar yogalessen in Twello en omgeving. Hij heeft zich ook helemaal op de yoga gericht. Berry geeft stoelyoga, priveyogalessen, bedrijfsyoga en yoga aan doelgroepen.  Wateryoga is er al zeven jaar in Twello. Yoga  Twello biedt een compleet yoga programma aan. In de zomer is er yoga op de landgoederen in Twello.

Twello Yoga nummer 1, mail eens  voor een leuke aanbieding

Er wordt op veel plekken yogales verzorgt in Twello en omgeving; yoga Deventer, yoga Terwolde, yoga Voorst en yoga Colmschate. Ook zijn er veel yogavormen; stoelyoga, meditatie yoga, mantra yoga en zomeryoga.

Wil jij meer weten over yoga in Twello info@yogaberrydeventer.nl