tenenlezen deventer

Tenenlezen, geeft samen met yoga inzicht in je blokkades

Tenenlezen in Deventer. mooie combinatie met yoga

Tenenlezen Deventer, stiekem in de zomer, wanneer mensen veel sandalen dragen,  dus de tenen van anderen bekijken om te ontdekken wat iemands karakter, gedrag en emoties zijn? Dat kan! Je kunt tenenlezen. De stand en de vorm van tenen zeggen veel over een persoon.

tenen lezen

 

De vorm van je tenen staat vast. Daar ben je mee geboren en die kun je niet veranderen. De stand van je tenen daarentegen verandert wel door prikkels van buitenaf. Het zegt iets over je gedrag. De linkervoet staat voor de vrouwelijke kant: emoties, gevoel, creativiteit, liefde en seks en vertrouwen. De rechtervoet staat voor mannelijke eigenschappen: vreugde, ambitie, actie, gehechtheid en onzekerheid en angst. De vorm van de teen, in verhouding tot de andere tenen, geeft aan in welke mate de eigenschap aanwezig is. Zo geeft een stevige teen aan dat de karaktertrek sterk vertegenwoordigd is. De stand van de tenen laat zien hoe die eigenschappen zich hebben ontwikkeld in de loop van je leven. Tenenlezen Deventer werkt op een holistische manier.

tenen leven deventer

 

WAT KUN JE ZIEN AAN JE TENEN?

Kijk zelf maar eens aan de hand van een aantal voorbeelden of de karakterbeschrijving op basis van een teenanalyse klopt:

Tenenlezen en zien dat:

 • Heb je aflopende tenen, dan houd je van structuur en ben je een stabiel en rustig persoon
 • Een lange tweede teen betekent dat iemand ambitieus is
 • Een forse grote teen vertelt dat je een sterk verbaal vermogen hebt
 • Ruimte tussen tenen betekent vertraging, weloverwogenheid
 • Als de grote teen en de tweede teen een eindje van elkaar af staan, dan vind je het lastig om direct op dingen te reageren
 • Iemand met ronde tenen is dus tactisch en vriendelijk
 • Iemand met hoekige tenen is recht voor z’n raap
 • Horizontale ribbels op je teennagels wijzen op emotionele gebeurtenissen in de afgelopen periode
 • De kleine teen van de rechtervoet staat voor angst en onzekerheid. Is deze teen verstopt onder de vorige dan is er sprake van onzekerheid en laat je niet direct alles zien.
 • Hoe rechter je kleine teen van je linkervoet is, hoe meer vertrouwen je in de toekomst hebt
 • Staan al je tenen zonder ruimte tegen elkaar? Dan reageer je heel direct, zonder na te denken. Je hebt je hart op de tong en je bent spontaan.
 • Een naar rechts afwijkende teen laat zien dat het verleden geen rol meer speelt.

bron: www.tenenlezen.com

In de 30 jaar dat ik yoga verzorg in Deventer Twello Terwolde en Epse heb ik mij dus ook gespecialiseerd in het tenenlezen. Dit combineer ik met yoga adviezen. Kom eens langs bij tenenlezen Deventer en laat je verrassen. info@yogaberrydeventer.nl

Ook yoga in Deventer en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer en 20 jaar tenenlezen Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) DUS al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Tenenlezen Deventer is een onderdeel bij de yoga in Deventer.