superaanbieding zwangerschapsyoga

SUPERAANBIEDING ZWANGERSCHAPSYOGA

 

Privé zwangerschapsyoga in Deventer

SUPERAANBIEDING PRIVÉ ZWANGERSCHAPSYOGA

 

1 Klik om je zwangerschap met yoga te verrijken

 

superaanbieding-zwangerschapsyoga

 

 

Zwangerschapsyoga Deventer met SUPERAANBIEDING ZWANGERSCHAPSYOGA

Zwangerschapsyoga Deventer en de geboorte van je kind zijn unieke belevenissen in je leven. In deze periode verandert er niet alleen veel in je lichaam, maar ook mentaal. Zwangerschapshormonen kunnen je hele wereld in één keer behoorlijk op z’n kop zetten! Daarom is juist dan belangrijk om balans te vinden voor jou en je kind. Laat yoga je helpen een feest te maken van deze korte en bijzondere tijd in je leven. Maar vooral om je optimaal en bewust voor te bereiden op de geboorte van je kind.

 

EEN GOEDE VOORBEREIDING OP EEN MOOIE BEVALLING

Vanaf de derde maand van de zwangerschap ben je welkom bij mij op zwangerschapsyoga. Ik geef privelessen met een individuele aanpak, gericht op jouw zwangerschap. De tijd en de datum van de les bepaal jij zelf. Er wordt gekeken en overlegd welke oefeningen geschikt zijn voor jou en waar je het meeste behoefte aan hebt. Alle aandacht speciaal voor jou!

Zwangerschapsyoga in Deventer en omgeving geeft een goede start aan je zwangerschap.

De lessen worden gedeeltelijk door mij en door Ellen Dijkstra gegeven. Samen hebben wij inmiddels zestig jaar ervaring met zwangerschapsyoga! Bij zwangerschapsyoga leer ik je samen met Ellen yogahoudingen die je buik ontzien en ruimte geven. Ook zijn er oefeningen voor bekkeninstabiliteit en ter voorkoming daarvan. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je ontspannen de bevalling tegemoet kunt gaan. Natuurlijk staat pijn onlosmakelijk verbonden met een bevalling, weeën zijn nu eenmaal nodig om het kind door het geboortekanaal te laten gaan.

ZWANGERSCHAPSYOGA DEVENTER IS EEN FEESTJE

Wanneer je zwangerschapsyogalessen volgt tijdens je zwangerschap leer je op een andere manier met pijn om te gaan. Je leert te vertrouwen op je lichaam, dat sterk genoeg zal zijn om een bevalling aan te kunnen.  Want jij hoeft het niet te doen, je lichaam doet het voor jou. Wanneer je ontspannen bent en je aandacht richt op jezelf, kun je je losmaken van je lichaam. Je merkt dat je lichaam de bevalling van je zal overnemen en jou kracht en rust geven om je kind geboren te laten worden. Na de zwangerschap kun je terug  kijken op een mooie bevalling….

zwangerschapsyoga deventer
zwangerschapsyoga