SUPERAANBIEDING YOGA PRIVÉLES

SUPERAANBIEDING YOGA PRIVÉLES

 

YOGA PRIVÉLES

SUPERAANBIEDING YOGA PRIVÉLES, yoga Privé les in Deventer

 

1 Klik en welkom voor een yoga privéles

 

SUPERAANBIEDING YOGA PRIVÉLES

 

PRIVÉ YOGALES, HELEMAAL ALLEEN VOOR JOU!

Prive yogales, wil je een yogales met meer persoonlijke aandacht? Een les die er helemaal alleen voor jou is en je niet opgaat in “de massa” van de sportschool? Dan kun je bij mij privé yogalessen volgen. Deze lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Wanneer een groepsles niet past in jouw agenda of een groepsles kan een te grote stap voor je zijn, dan is een privé yogales echt iets voor jou! Wanneer je je onzeker voelt of je zorgen maakt om klachten of aandoeningen, dan kunnen privélessen je helpen op een ontspannen manier hier mee om te gaan. PRIVE YOGALES OF EEN GROEPSLES? Wellicht zijn enkele privélessen al voldoende, zodat je eventueel in een verder stadium aan kunt sluiten bij een groepsles. Je krijgt een persoonlijke les waar en wanneer het jou uitkomt in een vertrouwde omgeving, eventueel aan huis.

WAT KAN EEN PRIVÉ LES VOOR JOU BETEKENEN?

Privé yoga is er onder andere voor mensen die te maken hebben met: – spanningsklachten – slaapproblemen – hyperventilatie – weinig energie – slechte houding – nek-, rug- en schouderklachten.

EEN PRIVE YOGALES KAN JE LEVEN VERRIJKEN

Er is meer te halen uit een privé yogales! Privé yogalessen kunnen ook iets heel anders voor je betekenen. Een yogales met alle aandacht voor jou kan je helpen anders naar je leven te kijken. Bijvoorbeeld wanneer je leven op de kop is gezet na een ernstige ziekte, verlies van je partner of van je baan. Dan kan ik je leren vanuit een andere invalshoek naar jezelf te kijken en te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zit je vast in bepaalde patronen en gewoontes en zou je die wel willen doorbreken, maar weet je niet hoe? Wil je wel graag meer yoga doen in je dagelijks leven, maar ontbreekt het je aan discipline? Wanneer je nieuwsgierig bent naar jezelf, je verder wilt verdiepen en ontwikkelen in je persoonlijke of spirituele groei, kan een privéles veel voor je betekenen. Zo kun je leren om je spirituele ontwikkeling te verweven in je dagelijks leven en de beste versie van jezelf te leren kennen.

PRIVE YOGALES MET SUPERAANBIEDING YOGA PRIVÉLES

Door de lage prijs, slechts € 35,– is een privé yogales voor iedereen toegankelijk. Je kunt beginnen met één les, maar je kunt ook meerdere lessen bij mij volgen. In onderling overleg is het ook mogelijk om privé yogales aan huis te volgen of bij mij in Deventer.

YOGAPRIVELES DOOR BERRY STEENBRUGGEN.

Yoga door Berry Steenbruggen in Deventer geeft naast de groepslessen ook yoga privelessen. De laatste 20 jaar heeft hij zichzelf daarin gespecialiseerd.

Meer info over yoga: Yogaberrydeventer.nl