SUPERAANBIEDING VOOR NIEUWE YOGA CURSISTEN

superaanbieding nieuwe cursisten

 

NIEUWE YOGA CURSISTEN

superaanbieding nieuwe cursisten

GRATIS: yogaboeken en massage bij minimaal 3 maanden yoga

 

superaanbieding nieuwe cursisten geldig tot maart 2023

 

1 Klik en je leven verandert door yoga.

 

Beginners yoga Deventer

SUPERAANBIEDING VOOR NIEUWE YOGA CURSISTEN, beginnersyoga Deventer, ik moet altijd een beetje lachen om die advertenties met beginners yoga. Is dat yoga die niet zo moeilijk is? Heb je geen ervaring met yoga en daarom moet je in de groep “beginnersyoga”? Of krijg je meer aandacht van de yogadocent, omdat je een beginner bent?

Yogalessen in Deventer Epse Twello en Terwolde
Yoga, meditatie, buiten yoga

Beginners yoga Deventer, we lachen om beginnersyoga

Wanneer je bij mij op yoga komt, dan kom je in een yogagroep waar cursisten zijn die al 35 jaar yoga van mij ontvangen, maar ook cursisten die net begonnen zijn. Omdat de yoga bij mij niets met prestatie te maken heeft is er geen beginners yoga, iedereen pakt op waar hij of zij voor open staat.

SUPERAANBIEDING VOOR NIEUWE YOGA CURSISTEN
Deventer yoga
Waarom bij mij geen beginnersyoga met SUPERAANBIEDING VOOR NIEUWE YOGA CURSISTEN

De yogalessen zijn zo opgebouwd dat iedereen de oefeningen kan doen. Maar nu komt de kern: iemand die al 35 jaar op yoga zit pikt wat anders op bij een yogaoefening dan iemand die net begonnen is. Wanneer een cursist, die al 30 jaar yoga volgt de schouders optrekt, dan voelt hij of zij meteen dat de buik ingetrokken wordt en dat er overtollige spanning wordt gemaakt enz.. Iemand die net op yoga komt voelt misschien alleen maar de spanning in de schouders en dat ook de kaken aangespannen worden. Dus iemand met meer yogaervaring is zich van meer bewust dan de “yoga beginner”.

SUPERAANBIEDING VOOR NIEUWE YOGA CURSISTEN
Ook beginnersyoga in Deventer

Yoga beginner Deventer, met knipoog, ontvangt bij mij een gratis proefles!

Ervaar eens wat yoga voor jou kan betekenen! Daarom is de eerste kennismaking les altijd gratis. Er zijn veel vormen van yoga die je kunt uitproberen met de SUPERAANBIEDING VOOR NIEUWE YOGA CURSISTEN Je kunt kiezen uit meditatie yoga, plusyogawateryogayoga privelessen en hatha yoga. Ook buiten yoga.

Mail mij eens, info@yogaberrydeventer.nl en wees welkom in mijn wereld van ontspanning.

Waar beginnersyoga Deventer met SUPERAANBIEDING VOOR NIEUWE YOGA CURSISTEN?

Je kunt op veel plekken terecht voor beginners yoga met SUPERAANBIEDING VOOR NIEUWE YOGA CURSISTEN. Er is yoga Twello, Deventer yoga, yoga Voorst en yoga Terwolde.

Meer info over yoga: Yogaberrydeventer.nl