studenten yoga in Deventer en omgeving

Studenten yoga, voorkom burn out

Studenten Yoga in Deventer en omgeving

Deadline’s, stressen, tentamens en ook nog een baantje bij de studie. Je zit ook nog veel en werkt achter de computer.  Lig je eindelijk in bed,  lig je na te denken over wat er allemaal nog komt en wat je moet doen. Logisch dat je vermoeid wakker de volgende dag. De stress en spanningen zorgen dat je constant minder energie hebt en futloos wordt. Vaak komen er ook nog depressieven gedachten bij. De laatste cijfers liegen er niet om, studenten moeten goed in de gaten houden dat ze niet in een depressie of burn out terecht komen.  Wil jij, student,  meer uit jezelf halen en  meer energie ontvangen? Daardoor beter slapen, effectiever presteren, meer balans in je studentenleven, lees dan verder over studenten yoga.

IN EEN STUDENTENLEVEN HOORT STUDENTEN YOGA

Yoga helpt bij studenten om je fysiek, mentaal, emotioneel en bij je sociaal ontwikkeling te ontwikkelen. Voordelen van Yoga te beoefenen zijn:

  • Leren  ontspannen bij stress
  • Betere concentratie bij het leren
  • Anders en beter omgaan met stress en in situaties met stress
  • Creativiteit wordt verhoogd.
  • Beter in en doorslapen
  • Energie verhogend

studenten yoga

Er is ook priveles bij  studentenyoga

Wanneer je yoga wilt ontvangen op tijden dat het jou uitkomt dan is er ook priveles. Samen kijken we dan wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Ook kun je video’s op maat ontvangen om thuis yoga te doen.

Waar studenten yoga?

Je kunt studentenyoga ontvangen bij je thuis maar ook in Deventer. Oo

studenten yoga
studentenyoga

 

Wie is de docent bij de studenten yoga?

Je docent heeft al meer dan 30 jaar studenten yoga ervaring en verzorgt fulltime yoga in Deventer en omgeving.  Berry Steenbruggen maakt graag in een persoonlijk gesprek duidelijk wat jij kunt gebruiken van de studenten yoga om je studentenleven in balans te brengen.

Maak eens een afspraak voor je eerste studentenyoga intake gesprek

info@yogaberrydeventer.nl