Studenten yoga

Studenten yoga in Deventer

Studenten Yoga is goed tegen stressen

Studenten yoga, je zit veel en werkt veel achter de computer en bent weer aan het stressen over je volgende deadlines. In bed lig je veel na te denken over wat gaat komen en wat je moet doen, daarom word je vermoeid wakker.

De spanningen zorgen dat je minder energie hebt en futloos wordt. Wil je  meer uit jezelf halen en meer energie krijgen, probeer dan eens een proefles studenten yoga.  Je gaat  beter slapen en anders presteren, er komt ook meer balans in je leven met studenten yoga.

Wie is YogaBerry bij de studenten yoga?

Yoga Berry heeft zijn studie gedaan in Deventer en Apeldoorn. In zijn studententijd had hij wel stress, maar dacht geen tijd te hebben voor yoga.  Berry Steenbruggen begon zijn carrière bij een grote computerfabrikant, na zijn studententijd. Van studentenyoga had hij nog nooit gehoord.  Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. Vaak denkt hij nog wel eens “was is maar begonnen met yoga in mijn studententijd”. Daarom haal ik het nu in met de studenten yoga. Kom jij als studerende naast mij staan bij de studenten yoga? Eerste yogales is gratis.