studenten lockdown yoga

Studenten lockdown yoga

Studenten lockdownyoga in Deventer

Studenten lockdown yoga Deventer, deadline’s, stressen en telkens weer tentamens. Je zit veel en werkt veel achter de computer en ben weer aan het stressen over je volgende deadline ’s.  In bed lig je veel na te denken over je wat komt en wat je moet doen en daarom word je vermoeid wakker. De spanningen zorgen dat je minder energie hebt en futloos wordt. Toen kwam er ook nog een coronacrisis. Jongeren en studenten kunnen met lockdowns moeilijk omgaan. Wil je, als student,  meer uit jezelf halen meer energie, beter slapen, anders presteren, meer balans bij een crisis lees dan verder. PAS OP want stress komt steeds meer voor in het studentenleven.

studenten lockdown yoga
studentenyoga

Studenten hebben het druk, heb ik wel eens gehoord? Studeren, werken, thuis, sociaal heb je het druk, druk, druk. Veel wordt er van een student  verwacht en je moet constant presteren. Alles in je leven is aan het veranderen. Relaties met je ouders, vrienden, je gedachtes en je lichaam zijn allemaal aan het ontwikkelen. Studenten yoga Deventer helpt bij studenten met fysiek, mental, emotioneel en sociaal ontwikkeling. Voordelen van Yoga te beoefenen zijn dus:

  • Verbetering van de houding  achter de computer
  • Leren  ontspannen in een lockdown
  • Verbeterde concentratie in een crisis
  • Beter omgaan met stress en stressvolle situaties in het dagelijks leven
  • Creativiteit verhogen
  • Beter slapen
  • Energie verhogend
  • De ouderwetse gedachten dat je flexibel moet zijn of dat het zweverig is is al lang niet meer, yoga is de snelst groeiende sport te wereld met alleen al in Nederland 600.00 deelnemers. Studenten yoga Deventer bestaat al 30 jaar.

Yoga deal voor studenten

Informeer eens naar de speciale studenten korting!

Studenten lockdown yoga op maat

Iedere student reageert anders bij een lockdown. Daarom is er yoga op maat. Je kunt privélessen ontvangen met youtubelinks voor yoga in huis.

 

Studenten yoga Deventer

 

 

 

 

 

Yoga in Deventer en omgeving

Berry verzorgt al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 300 studenten hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Tijdens de lockdown hebben veel studenten en jongeren baat gehad van yoga, ontspanningsoefeningen en goede gesprekken. Je kiest bij mij voor een yoga beleving met  12 twaalf yogalessen in de week of yoga op maat.  Elke week ontvang je dus het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Ik geef elke dag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een studenten yogales is geen probleem!  De studenten yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken. Ook is er yoga in mooie ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik zomeryoga. De vakanties sluiten dus mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Mail voor studenten yoga Deventer:   info@yogaberrydeventer.nl of www.yogaberrydeventer.nl