stoelyoga ontspanning

Stoelyoga ontspanning, zittend ontspannen

Stoelyoga, ontspannen op een stoel

stoelyoga ontspanning
stoelyoga is er voor iedereen

Voor iedereen een yogavorm bij yogaberry

Stoelyoga ontspanning Deventer, bij yoga door Berry Steenbruggen is er voor iedereen een yogavorm. Zo is er wateryoga meditatie yoga, ouderenyoga en chakra yoga. Nu kun je ook genieten van stoel yoga in Deventer. Elke maandagochtend om 10 uur ben je welkom in Thomas Wildey aan de J.P. Thijsseweg voor een stoelyogales. Lukt door welke omstandigheid de “gewone yoga” niet meer dan is de stoelyoga een oplossing. Stoel yoga is er voor jong en oud.

Stoel yoga, wat is dat?

Yoga is bewust worden van het lichaam. Wanneer we bij de “gewone yoga” misschien worden afgeleid door te veel ongemakken in het lichaam, dan is de stoelyoga een uitkomst. We zijn ons elke week bewust van een mooi stoelyoga thema. De ene week  zijn we ons bewust van de ademhaling, dan weer eens van de rug, enz. Kortom het hele lichaam krijgt aandacht bij de stoelyoga in Deventer. Aan het einde van de yogales is er altijd een korte ontspanning. Buiten het thema om gebruiken we elke week in de yogales de schouders, de rug, de benen, de nekspieren en de voeten. Kortom het hele lichaam krijgt een 10.000 km beurt!

 

Stoelyoga ontspanning

 

Berry Steenbruggen en stoelyoga Deventer

Berry Steenbruggen of ook wel yogaberry verzorgt al meer dan 25 jaar stoelyogalessen. Ook in verzorgingshuizen geeft hij stoel yoga, zoals in Villa Molenenk.  Berry geeft verder fulltime yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse.  Zijn yogalessen zijn een begrip in Deventer vanwege de ontspanning. Ook geeft Berry privélessen op maat.

Stoelyoga ontspanning
Stoelyoga, yoga ontspanning voor iedereen

Ontspanning, een uurtje yoga in huiselijke sfeer

 

stoelyogaontspanning
Stoelyoga, het wakker maken zit bij de prijs in

Stoel yoga heeft ook een sociale functie

Bij de stoel  yoga in Deventer voelen we ons snel thuis, omdat het in een huiselijke sfeer gegeven wordt. Ook drinken we na de yogales nog  gezellig een kop thee samen. De ruimte voor de stoelyogalessen is gemakkelijk te bereiken, ook met rolstoel of rollator. Kortom u voelt zich snel thuis bij de stoel yoga in Deventer. Stoelyoga Deventer is een yogales op maat omdat er wordt les gegeven in kleine groepen.

stoelyogaontspanning
Er zijn ook prive yogalessen bij de stoelyoga