Stoelyoga Deventer

Stoelyoga Deventer, ook op de bank

Voor iedereen een yogavorm bij yogaberry

Stoelyoga Deventer, bij yoga door Berry Steenbruggen is er voor iedereen een yogavorm. Zo is er wateryoga meditatie yoga, ouderenyoga en chakra yoga. Nu kun je ook genieten van stoel yoga in Deventer. Elke maandagochtend om 10 uur ben je welkom in Thomas Wildey aan de J.P. Thijsseweg voor een stoelyogales. Lukt door welke omstandigheid de “gewone yoga” niet meer dan is de stoelyoga een oplossing. Stoel yoga is er voor jong en oud.

Stoelyoga, wat is dat?

Yoga is bewust worden van het lichaam. Wanneer we bij de “gewone yoga” misschien worden afgeleid door te veel ongemakken in het lichaam, dan is de stoelyoga een uitkomst. We zijn ons elke week bewust van een mooi stoelyoga thema. De ene week  zijn we ons bewust van de ademhaling, dan weer eens van de rug, enz. Kortom het hele lichaam krijgt aandacht bij de stoelyoga in Deventer. Aan het einde van de yogales is er altijd een korte ontspanning. Buiten het thema om gebruiken we elke week in de yogales de schouders, de rug, de benen, de nekspieren en de voeten. Kortom het hele lichaam krijgt een 10.000 km beurt! Stoelyoga Deventer verzorgt stoelyoga op maat.

 

Stoelyoga ontspanning

 

Berry Steenbruggen en stoelyoga Deventer

Berry Steenbruggen of ook wel yogaberry verzorgt al meer dan 25 jaar stoelyogalessen. Ook in verzorgingshuizen geeft hij stoel yoga, zoals in Villa Molenenk.  Berry geeft verder fulltime yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Colmschate.  Zijn yogalessen zijn een begrip in Deventer vanwege de ontspanning. Ook geeft Berry privélessen op maat.

Stoelyoga Deventer
Stoelyoga Deventer, yogaontspanning is er voor iedereen

Stoelyoga Deventer, een uurtje ontspannen in huiselijke sfeer

 

stoelyogaontspanning

Bij  stoelyoga in Deventer voelen we ons snel thuis, omdat het in een huiselijke sfeer gegeven wordt. Ook drinken we na de yogales nog  gezellig een kop thee samen. De ruimte voor de stoelyogalessen is gemakkelijk te bereiken, ook met rolstoel of rollator. Kortom u voelt zich snel thuis bij de stoel yoga in Deventer. Stoelyoga Deventer is een yogales op maat omdat er wordt les gegeven in kleine groepen.

stoelyogales is voor iedereen