stoel yoga Deventer

Stoel yoga Deventer, Twello, Colmschate.

YOGA, VOOR IEDEREEN EEN YOGALES

Stoel yoga Deventer en omgeving, regelmatig kun je genieten van gratis yoga. Yoga in Deventer probeert iedereen te bereiken met kwalitatieve yoga, dus ook met stoel yoga in Deventer.

Wie is het gezicht achter stoel yoga Deventer

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op De Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar.  Samen met zijn cursisten heeft hij mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali. Zijn 50ste verjaardag heeft hij in de mooiste kerk van Deventer (de Lebuinuskerk) mogen vieren. Samen met zijn cursisten heeft hij genoten van een klankenbad met Danny Becher.

AL 35 JAAR YOGA LES ERVARING EN TWINTIG JAAR STOEL YOGA ERVARING

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privélessen
  • tenenlezen
  • stoel yoga Deventer

stoel yoga Deventer

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor hatha yoga bijscholing.

Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven.  Elke dag verzorgt hij  2-3 yogalessen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus gemakkelijk een yogales inhalen. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen. Bij Stoel yoga Deventer is een privéles is ook mogelijk, ook bij je thuis.

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles stoel yoga in Deventer.