sportschoolyoga naar YOGA

Van sportschoolyoga naar YOGA

Van sportschool naar YOGA

Sportschoolyoga, omdat jij misschien overweegt om de stap te maken van sportschoolyoga naar YOGA, eerst nog even de voordelen van YOGA. Bij yoga heb je les in kleine groepen van 6 tot 10 mensen. Ook is het mogelijk om yoga te volgen in spirituele en sfeervolle ruimten, zoals kerken. De YOGALESSEN worden gegeven door een docent die al 35 jaar fulltime yoga verzorgt en vorig jaar zijn 15000 ste yogales heeft gevierd. Bij yoga kun je mee met je yogadocent naar de bron van de yoga, India.

Van sportschoolyoga naar yoga en je ontvangt veel extra’s

In veel sportscholen zijn het vaak alleen maar de yogaoefeningen. Bij yoga leer je ook over mantra’s, mudra’s en de yoga filosofie. Yoga is veel meer dan alleen maar de yogahoudingen.

Bij deze speciale actie van sportschoolyoga naar YOGA kan ik je het volgende bieden:

  1. twee schitterende yogaboeken met een waarde van 55 euro wanneer jij van de sportschoolyoga voor de yoga kiest.
  2. de eerste 5 maanden een fikse korting
  3. een CD met 6 ontspanningsvisualisaties.

sportschoolyoga

Kijk nog eens op mijn site:
voor alle mogelijkheden.

Yoga, workshops worden er georganiseerd door de yogadocent

Omdat een yogaschool alleen maar voor yoga gaat kun je ook genieten van yoga buiten de yogalessen om. Zo zijn er speciale yogaworkshops, kun je mee naar India en brengt de yogadocent je naar mooie spirituele plekken om yoga te beoefenen. Kijk eens bij de yogaworkshops. Graag verneem ik van je wanneer ik je kan ontmoeten vanuit de sportschoolyoga op de YOGAMAT.

Yoga tijdens de corona crisis

Tijdens de corona pandemie was het verschil goed te zien tussen de sportschoolyoga en Yoga. Bij de yoga waren we flexibel en konden de deur dicht doen en lesgeven in besloten ruimtes. In de kerken was ruimte en ventilatie optimaal. Bij de yoga waren we solidair en was er een goede tegemoetkoming voor de cursisten.