sportschool yoga Deventer

Sportschool yoga Deventer of niet?

Sportschool yoga Deventer of naar YOGA,  tijdens de coronacrisis voelden we al het verschil  tussen sportschoolyoga en de  yoga in een yogastudio. Door de kleinschaligheid was het veilig om yoga te beoefenen. Yogales was mogelijk terwijl de sportschool dicht zat.

sportschool yoga Deventer
YOGA in Deventer en omgeving

YOGA een kwaliteitskeuze

Omdat jij misschien overweegt om de stap te maken van sportschool yoga naar YOGA, eerst nog even de voordelen van YOGA. Bij yoga heb je les in kleine groepen van 6 tot 10 mensen. Ook is het mogelijk om yoga te volgen in spirituele en sfeervolle ruimten, zoals kerken. De YOGALESSEN worden gegeven door een docent die al 30 jaar fulltime yoga verzorgt en vorig jaar zijn 15000 ste yogales heeft gevierd. Bij yoga kun je mee met je yogadocent naar de bron van de yoga, India. Sportschool yoga Deventer  is vaak gymnastiek met een yogasausje en YOGA gaat verder. Voel het verschil tussen sportschool Deventer of yogales.

Van sportschool yoga Deventer naar yoga en je ontvangt veel extra’s

In veel sportscholen zijn het vaak alleen maar de yogaoefeningen. Bij yoga leer je ook over mantra’s, mudra’s en de yoga filosofie. Yoga is veel meer dan alleen maar de yogahoudingen. Veel mensen besluiten na wat sportschool yogalessen over te stappen op yoga.

Bij deze speciale actie van sportschool Deventer naar YOGA kan ik je het volgende bieden:

  1. twee schitterende yogaboeken met een waarde van 55 euro wanneer jij van de sportschoolyoga voor de yoga kiest.
  2. de eerste 5 maanden een fikse korting
  3. een CD met 6 ontspanningsvisualisaties.
sportschool yoga of YOGA
Voel het verschil tussen sportschoolyoga en YOGA

Yoga, workshops worden er georganiseerd door de yogadocent

Omdat een yogastudio alleen maar voor YOGA gaat kun je ook genieten van yogaworkshops buiten de yogalessen om. Er zijn speciale workshops: je kun mee naar India. De yogadocent brengt je naar mooie spirituele plekken om yoga te beoefenen. Kijk eens bij de yogaworkshops. Graag hoor ik van je wanneer we elkaar ontmoeten vanuit de sportschool op de YOGAMAT. Vergelijk de sportschool yoga Deventer workshops eens met de yogaworkshops.

Yoga en corona

Na de crisis gingen meer mensen voor kwaliteit in het leven. Anders eten, anders met elkaar omgaan en geen sportschoolyoga meer.  Kom eens voor een proefles YOGA en voel het verschil met de sportschoolyoga in Deventer. Bij yoga zie je de holistische kant van yoga. Het is een levensstijl. Sportschool yoga Deventer werd YOGA.

Waar yoga

Je kunt YOGALES volgen in Deventer, Twello, Colmschate en Terwolde. De eerste proefles is natuurlijk gratis. Twee keer in de week komen naar yogales kost niets meer.  Yoga geeft financieel ook veel voordelen t.o.v sportschool Deventer.