sportschool Deventer

Sportschool Deventer of yogales?

Sportschool

Sportschool  Deventer, in 2020 en 2021 zagen we in de sportschool wat er gebeurde . We konden er niet terecht. Moesten doorbetalen. Het lesgeld ging omhoog en er werd van alle kanten bezuinigd. Ook bij de energiecrisis is 2022-2023 gingen de prijzen voor de abonnementen fiks omhoog.

sportschool Deventer
yoga of de sportschool

YOGA een kwaliteitskeuze.

Omdat jij misschien overweegt om de stap te maken van sportschool Deventer naar YOGA, eerst nog even de voordelen van YOGA. Bij yoga heb je les in kleine groepen van 6 tot 10 mensen. Ook is het mogelijk om yoga te volgen in spirituele en sfeervolle ruimten, zoals kerken. De YOGALESSEN worden gegeven door een docent die al 35 jaar fulltime yoga verzorgt en vorig jaar zijn 15000 ste yogales heeft gevierd. Bij yoga kun je mee met je yogadocent naar de bron van de yoga, India. Sport yoga Deventer is vaak gymnastiek met een yogasausje en YOGA gaat verder.

Van sportschool yoga naar yoga en je ontvangt veel extra’s

In veel sportscholen zijn het vaak alleen maar de yogaoefeningen. Bij yoga leer je ook over mantra’s, mudra’s en de yoga filosofie. Yoga is veel meer dan alleen maar de yogahoudingen. Veel mensen besluiten na wat sportschool yogalessen over te stappen op yoga.

Bij deze speciale actie van sportschool Deventer naar YOGA kan ik je het volgende bieden:

  1. een schitterende yogaboek en een mindfulnessboek met een waarde van 55 euro wanneer jij van de sportschoolyoga voor de yoga kiest.
  2. de eerste 5 maanden een fikse korting
  3. een CD met 6 ontspanningsvisualisaties.
sportschool yoga of YOGA
Voel het verschil tussen sportschoolyoga en YOGA

Yoga, workshops worden er georganiseerd door de yogadocent

Omdat een yogastudio alleen maar voor YOGA gaat kun je ook genieten van yogaworkshops buiten de yogalessen om. Er zijn speciale workshops: je kun mee naar India. De yogadocent brengt je naar mooie spirituele plekken om yoga te beoefenen. Kijk eens bij de yogaworkshops. Graag hoor ik van je wanneer we elkaar ontmoeten vanuit de sportschool op de YOGAMAT,

Sportschool Deventer of Yoga na de crisis?

Na de crisissen gingen meer mensen voor kwaliteit in het leven. Anders eten, anders met elkaar omgaan en geen sportschoolyoga meer.  Kom eens voor een proefles YOGA en voel het verschil met de sportschool yoga in Deventer. Bij yoga zie je de holistische kant van yoga. Het is een levensstijl. Sportschool Deventer werd YOGA.

Waar yoga

Je kunt YOGALES volgen in Deventer, Twello, Colmschate en Terwolde. De eerste yogaproefles is natuurlijk gratis.