Spirituele wandeling Deventer

Spirituele wandeling Deventer

Spirituele wandeling met yoga

Spirituele wandeling, er zijn veel toeristische wandelingen door Deventer. Maar wij organiseren SPIRITUELE WANDELINGEN door de koekstad.

 

Spirituele wandeling

Spirituele wandeling door Deventer

Regelmatig lopen Henk van Baalen en ik door het mooie Deventer. Zelf ben ik op De Worp in Deventer geboren, maar telkens verrast Henk mij weer met mooie plekjes in Deventer. Omdat Henk een grote parate kennis heeft, waarin veel humor zit, is de wandeling altijd boeiend. Zo had ik nog nooit de ijskelder bij de Lebuinuskerk gezien. Ook de oude synagoge aan de  Golstraat was voor mij een geheim van binnen.

Spirituelewandeling met Henk van Baalen en Berry Steenbruggen

Henk van Baalen loopt al tientallen jaren met groepen voor stadswandelingen door Deventer, maar 10 jaar geleden hebben wij voor het eerst samen een spirituele wandeling georganiseerd. Dit was zo’n succes dat we bijna elk jaar  een thema nemen bij onze jaarlijkse wandeling. Henk geeft regelmatig een boek uit en dat is dan weer vaak onze leidraad.

Wie is Henk van Baalen?

Henk J. van Baalen,   Ruim vijfentwintig publicaties verschenen van zijn hand zoals diverse verhalenbundels en fotoboeken over Oud Deventer, publicaties over de geschiedenis van de joodse gemeente, de Deventer schilders, de geschiedenis van de Rabobank en over de bijzondere plekjes in Deventer. Ook met andere auteurs schreef hij een aantal cultuurhistorische werken.

Spirituele wandeling Deventer met Henk van Baalen

Spirituele wandeling, leer Deventer anders kennen

De spirituele kant van Deventer is onderbelicht. Henk en ik proberen telkens weer spirituele deuren te openen in Deventer. Deventer heeft zoveel plekken met “energie” zelfs plekken met leylijnen en deze mogen natuurlijk niet ontbreken tijden een wandeling door Deventer.

Spirituelewandeling en yoga

Yoga is bewustwording en dat proberen we ook tijdens de wandeling door Deventer te laten voelen. Vaak is er een rustpunt tijdens de wandeling met een kleine meditatie. Ook is het meditatief lopen mooi te combineren bij een spirituele wandeling door het mooie Deventer.

spirituele wandeling Deventer

Hoe, wat en waar

Regelmatig kun je wandelen door Deventer. Veel gebouwen hebben hun deuren dan voor je geopend. Mail info@yogaberrydeventer.nl voor meer informatie over de spirituele wandeling.