spirituele reis Urk

Spirituele reis Urk, eens wat anders dit jaar.

Urk is wat anders dan India voor een yogadocent

Spirituele reis Urk, de afgelopen 35 jaar was ik met de kerst bijna altijd in Azië. Vorig jaar konden jullie nog meegenieten van de mooie grotten in Ellora, India. Ook dit jaar was er al een mooie yogareis geboekt naar de erotische spirituele tempels van Khajuraho. Als alternatief had ik nog een hotel geboekt in de bedevaartsplaats Kevelaer. Wie had gedacht dat al deze reizen niet mogelijk zijn dit jaar.  Maar Urk mag wel van onze regering. Urk, een plaats met meer dan 20 kerken voor 20.000 inwoners. Ik verheug mij erop om dit jaar een spirituele reis Urk te ervaren en de kerstdagen door te brengen op Urk.

 reis Urk

Waarom spirituele reizen?

Spiritualiteit is een breed begrip. In Nederland is de spiritualiteit voor yoga zeer beperkt.  Maar In India kun je terecht bij yoga goeroes zoals Amma in Zuid India. Ook waar de oude goeroes geleefd hebben zoals Ramana, Krishnamrti en Osho, mijn grootste goeroes. Ook kun je overal terecht in ashrams in Azië. Natuurlijk is er ook veel spiritualiteit in de rest van de wereld. Zelf heb ik erg genoten van het Boeddhisme in Cambodja, de kloosters op Samos en de Borobudur op Java. Spirituele reis Urk kan overal naar toe gaan. Tijdens deze reizen kom je altijd gelijkgestemden tegen en heb je mooie gesprekken. Tijdens mijn spirituele Boeddhareis om Bod Gaya in India kwam ik zoveel mooie mensen tegen waar ik veel van leerde. Monniken, een directrice van een weeshuis, goeroes en Sadhu’s staan nog steeds op mijn netvlies. Dit jaar gaan we de spirituele wijze mensen opzoeken bij de spirituele reis Urk.

Urk

Overal vind je de spiritualiteit op Urk

De spirituele reis  Urk zal anders zijn dan de reizen naar Azië, maar het wordt wel een reis met veel facetten.

Waarom een spirituele reis Urk?

Urk is heel bijzonder wanneer het de spiritualiteit betreft. Er zijn meer dan 20 kerken met een inwonersaantal van 20000 mensen. Ook is het een hechte gemeenschap waar het geloof centraal staat. Overal in het dorp zie je uitingen van deze spiritualiteit. De spirituele reis Urk wordt een topreis in 2020.

Urk is op veel gebieden spiritueel bijzonder!

spirituele reis Urk

Volg mij virtueel tijdens deze yogareis

Ook dit jaar is het weer mogelijk om virtueel met mij mee te reizen met de kerst. Voor 15.00 euro maak jij met deze kerst ook veel spiritueel mee. Mijn spirituele reis Urk, wordt ook jouw reis.

yoga reis Urk