spirituele reis Bali

Spirituele reis Bali, virtueel meereizen of reis op maat

REIS VIRTUEEL OF REAL NAAR BALI

spirituele Agung reis virtueel

 

Spirituele Agung reis Bali, geniet jij ook zo van de spiritualiteit op Bali, de Ashrams, de ceremonies enz.? Regelmatig vertrek ik met een groep naar Bali. We hebben het geluk dat de vulkaan Agung erg actief is en dat is zo’n 50 jaar geleden voor het laatst gebeurd.  Balinezen maken van elke gebeurtenis een spirituele gebeurtenis.

Reis virtueel mee met mij met de virtuele Spirituele Agung reis Bali

Wanneer jij virtueel met mij mee reist naar Bali dan kun je het volgende verwachten:

Je ontvangt in de besloten FB groep mooie video’s van mijn belevenissen bij de Agung.

Balinezen zijn heel spiritueel en geniet mee hoe zij spiritueel leven, ook met betrekking tot de vulkaan de Agung.

Je ondersteunt de mensen die het moeilijk hebben, want een deel van het ontvangen geld uit de besloten FB groep gaat naar de  Balinezen in nood.

Je kunt vragen stellen aan Balinezen over hun spiritualiteit en hoe zij om gaan met vulkaanuitbarstingen.

Alle informatie over de Agung ontvang je uit de eerste hand, wij zitten 30 km van de Agung.

Je ontvangt dagelijks informatie over Bali en de spiritualiteit daar! Bij de spirituele reis Bali kom je eens in een “andere wereld”.

Ik organiseer je reis naar Bali

In de afgelopen 25 jaar ben ik bijna elk jaar op Bali geweest voor de yoga. Ook zijn er veel cursisten en mensen die geen cursist zijn mee gereisd. Je kunt een reis op maat laten maken door mij en mijn vriend Wayan Semadi. Wayan woont op Bali en dat maakt het maken van een reis een stuk gemakkelijker. Je geniet dan ook van de kortingen die hij voor jou regelt bij de de hotels.

Ik kom graag bij je langs om voor jou een reis op maat te maken. Spirituele reis Bali wordt voor jou een onvergetelijke reis.

HOE WORD JIJ LID VAN DE FB GROEP  BALI REIS”.

Wanneer je dus 25 euro overmaakt op rekening NL66INGB0004146261 t.n.v.  L.J. Steenbruggen onder vermelding spirituele Agung reis Bali, voeg ik je toe aan de besloten groep. Even je FB naam op FB vermelden bij de betaling. De afgelopen 30 jaar heb ik yoga reizen begeleid naar verschillende landen in Azie. Op Bali ben ik 25 keer geweest. In die afgelopen 30 jaar heb ik dus veel vrienden gemaakt op Bali en deze begeleiden ons op deze virtuele spirituele Balireis. Spirituele reis Bali kan ook niet spiritueel gemaakt worden.

Sta naast mij op Bali, virtueel!

Wil jij ook yoga op Bali?

spiritueleAgungreisBaliBaliyoga

 

 

spirituele agung reis