Spirituele Bali reis 2023 reis virtueel mee

REIS VIRTUEEL OF REAL NAAR BALI en Java

Spirituele Bali reis 2023, geniet jij ook zo van de spiritualiteit op Bali, de Ashrams, de mantra’s, de ceremonies enz.? Regelmatig vertrek ik met een groep naar Bali.  Balinezen maken van elke gebeurtenis een spirituele gebeurtenis, dit maakt het eiland zo bijzonder. Eind juni 2023 vertrekken we weer naar dit goddelijke eiland en jij kunt virtueel meereizen.

Reis virtueel mee met mij met de virtuele spirituele Bali reis 2023

Wanneer jij virtueel met mij mee reist naar Bali dan kun je het volgende verwachten:

Je ontvangt in de besloten groep mooie video’s van onze belevenissen.

Balinezen zijn heel spiritueel en geniet mee hoe zij spiritueel leven.

Je ondersteunt de mensen die het moeilijk hebben, want een deel van het ontvangen geld uit de besloten  groep gaat naar de  Balinezen in nood.

Je kunt vragen stellen aan Balinezen over hun spiritualiteit.

Alle informatie ontvang je uit de eerste hand.

Je ontvangt bijna dagelijks informatie en foto’s over Bali en Java en de spiritualiteit op deze eilanden! Bij de spirituele reis Bali en Java kom je eens in een “andere wereld” terwijl je gewoon op je stoel kunt blijven zitten.

Ik organiseer je reis naar Bali

In de afgelopen 25 jaar ben ik bijna elk jaar op Bali geweest voor de yoga. Ook zijn er veel cursisten en mensen die geen cursist zijn mee gereisd. Je kunt een reis op maat laten maken door mij en mijn vriend Wayan Semadi. Wayan woont op Bali en dat maakt het maken van een reis een stuk gemakkelijker. Je geniet dan ook van de kortingen die hij voor jou regelt bij de de hotels.

Ik kom graag bij je langs om voor jou een reis op maat te maken. Spirituele reis Bali wordt voor jou een onvergetelijke reis.

HOE WORD JIJ LID VAN DE BESLOTEN GROEP “BALI JAVA REIS”.

Wanneer je mij een mail stuurt en 25 euro overmaakt op rekening NL66INGB0004146261 t.n.v.  L.J. Steenbruggen onder vermelding spirituele reis Bali Java, voeg ik je toe aan de besloten groep. De afgelopen 30 jaar heb ik yoga reizen begeleid naar verschillende landen in Azie. Op Bali ben ik 25 keer geweest. In die afgelopen 30 jaar heb ik dus veel vrienden gemaakt op Bali en deze begeleiden ons op deze virtuele spirituele Balireis. Spirituele reis Bali kan ook niet spiritueel gemaakt worden.

Mijn vriend Wayan Semadi.

Kijk ook eens op de site van mijn vriend Wayan. Hij staat je bij wanneer je kiest voor een reis naar Bali. Ook virtueel staat hij naast je.

 

spirituele agung reis