Spiritueel Noaberschap Deventer

Spiritueel Noaberschap Deventer

Spiritueel Noaberschap Deventer zorgt voor je, nu en later. Je bent nu misschien jong en fris, maar wanneer je ouder wordt dan kunnen dingen veranderen. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt, dat je je soms eenzaam voelt of dat je behoefte hebt om spiritualiteit samen te delen.

Deel spiritualiteit bij Spiritueel Noaberschap Deventer

Misschien herken je het, je komt iemand tegen die je helemaal niet kent. Binnen een paar minuten heb je al het gevoel dat je degene al eeuwen kent. Je hebt dezelfde yogadocent, India vinden jullie alle twee een mooi spiritueel land en je leest ook nog samen de boeken van Krishnamurti, Osho en de boeken over ze, meditatie en je hebt dezelfde films gezien. In de 40 jaar dat ik verbonden bent met yoga heb ik dit vaak meegemaakt. Het mooie is dat leeftijd geen rol speelt. Momenteel lees ik de boeken van de psychiater Jan Foudraine. Bij het lezen van zijn boeken valt mij de mond vaak open, zoveel herkenning.  Spiritueel Noaberschap Deventer heeft als missie om te verbinden.

Spiritueel Noaberschap Deventer
spiritueel Deventer

Er zijn voor elkaar en verbonden in spiritualiteit

Misschien ken je het noaberschap wat nog veel voorkomt in bepaalde gebieden in Nederland. Zelf heb ik in Twente gewoond en daar deden we veel samen. Ik kijk nog vaak terug naar dit noaberschap. Spiritueel Noaberschap Deventer wil mensen bij elkaar brengen om er te zijn voor elkaar in tijden dat het nodig is. Maar ook is het mogelijk om gewoon samen een mooie spirituele film te zien of om samen te mediteren. Het is een groep mensen in en om Deventer die verbonden zijn in vrijheid en liefde.

Aanmelden bij spiritueel Noaberschap Deventer

In contact komen met Spiritueel Noaberschap Deventer is heel gemakkelijk. Stuur een mail met wat persoonlijke informatie. Waarom wil je verbonden zijn met Spiritueel Noaberschap Deventer? Wat verwacht je? Wat wil je graag delen? Met wie wil je in contact komen? We hebben geen ballotagecommissie maar willen wel zien of je past binnen ons netwerk.

Mail naar berryohm@hotmail.com