Spiritueel Deventer

Spiritueel Deventer, Facebook groep

Spiritueel Deventer

De facebookgroep voor spirituele mensen in Deventer. Klik eens voor meer informatie over spiritueel Deventer.

SpiritueelDeventer

spiritueel Deventer

 

Spiritueel Deventer en zijn leden

De leden van de groep kunnen hun  vrienden uitnodigen voor deze groep? Binnenkort  zitten we op de 500 leden! De leden kunnen alleen maar lezen wat er in Deventer te doen is op spiritueel gebied. Maar ook is het mogelijk om gratis, zonder website vermelding, artikelen te plaatsen.

Wanneer jij voor spiritualiteit kiest in je leven dan zit je goed bij deze groep.

In deze facebook groep kun je zelf ook spirituele activiteiten vermelden. Een gratis vermelding kun je plaatsen wanneer je geen website noemt. Omdat we alleen vermeldingen in de groep zetten van spirituele workshops en activiteiten. Wil je wel een website vermelding? Dan vragen we 25 euro. Dit geld word weer gebruikt om de groep  te promoten.

Mijn persoonlijke ervaring bij spiritueel Deventer

Het spirituele wereldje is klein. Wat is het mooi dat je mensen die op dezelfde golflengte zitten ontmoet op verschillende plekken. In Deventer hebben wij mooie spirituele plekken waar we elkaar ontmoeten. Ik denk dan aan: de yoga in Deventer, de meditatiegroepen in Deventer, het Geert Groote huis, de levensbeschouwers, enz

SpiritueelDeventer kiest voor kwaliteit

Soms lijkt het of de webmaster van de FB groep wel heel erg streng is. Maar hij doet alle moeite om de kwaliteit hoog te houden. Het plaatsen van artikelen die niet spiritueel zijn worden geweigerd. Ook is er een beperking in het vermelden van spirituele activiteiten in het algemeen. Het moeten echt activiteiten zijn met een datum en tijd. Wanneer jij vindt dat een artikel niet past in deze groep kun je altijd de webmaster waarschuwen. Wanneer jij een mooi artikel ziet over spiritualiteit in Deventer en het is geen activiteit dan is dat altijd welkom.