slaap yoga Deventer

Slaapyoga Deventer, ontspannen en welterusten

MET SLAAPYOGA SLAPEN ALS EEN ROOS ……

Slaapyoga Deventer, hoe kun je rustig in slaap komen na de hectiek van de dag? Wanneer je elke avond een mooi ritueel toepast, zal je lichaam dit gaan herkennen en zich als vanzelf gaan voorbereiden op een goede nachtrust. Yoga en meditatie halen je uit je hoofd en zorgen voor diepe rust en ontspanning. Vijf minuten mediteren zou er al voor kunnen zorgen dat je sneller in slaap valt en de volgende ochtend uitgerust wakker wordt. Wanneer je dit toepast in je dagelijkse leven zou je zelfs met minder slaap toe kunnen. Dus waarom zou je vandaag niet beginnen!

WAT MOET JE NIET DOEN!

Het is al lang en breed bekend dat televisie kijken, computerwerkzaamheden, koffie en alcohol drinken je nachtrust niet ten goede komt. Wel zou je een things to do-lijstje kunnen maken voor morgen,  zodat je niet wakker hoeft te liggen over je agenda. Probeer ook je piekermomenten niet te bewaren tot het eind van de dag. ’s Avonds en zeker in de nacht zijn je zorgen dubbel zo erg dan overdag. Dus probeer dat te verplaatsen naar een vast tijdstip overdag en laat die momenten gewoon plaatsvinden. Het lost niets op als je er ’s nachts van wakker ligt! Slaapyoga Deventer pakt het holistisch aan.

slaapyoga Deventer
Samen slapen in een kerk met slaapyoga

SLAAP RITUELEN BIJ SLAAPYOGA DEVENTER

Na het aantrekken van je pyama, tandenpoetsen, klaar leggen van dingen voor een nieuwe dag is het tijd om naar bed te gaan. Je gaat op je rug liggen in bed en je wordt je bewust van je gedachten.  Spreek met jezelf af dat je vijf minuten de tijd neemt om de afgelopen dag door te nemen, wat is er gebeurd, wat heb ik gedaan, wie heb ik gesproken en gezien en wat ging er niet goed? Vervolgens beloof je jezelf morgen een mooie, nieuwe dag want die komt er gewoon, maar dat het nu tijd is om de dag af te sluiten.  Dat je na een kwartier in slaap wilt vallen is een goede afsluiter bij slaapyoga Deventer.
Blijf dit een aantal weken volhouden en deze slaapstijl zal in je leven gaan horen.

SLAAPYOGA DEVENTER EN DE YOGA HOUDINGEN

Bij de slaap yoga gebruiken we de volgende yoga oefeningen: Ploeg, tang, halve schouderstand, staande vooroverbuiging, maangroet en meditatieoefeningen. Slaapyoga Deventer maakt niet alleen gebruik van de yogahoudingen maar ook van ademhalingsoefeningen.

Slaap ook lekker op je yogamatje bij slaapyoga Deventer

Klik op de link voor de slaap yoga Deventer  yogales slaapyogaindeventer

Wil je regelmatig slaapyoga lessen ontvangen?

info@yogaberrydeventer.nl