schouder yoga

Schouder yoga Deventer, gratis uitproberen.

Schouder yoga Deventer, bekijk bij de Deventer yoga de gratis schouder en nek yogales.

SchouderYoga Deventer en omgeving

Honderden mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week, zoals wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. Elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Ondersteuning met yogaboeken, Er zijn regelmatig workshops. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen. De gratis schouder yoga ontvang je bij je eerste proefles.

Wil je vaker dan eens in de week van schouder yoga  genieten? Dat is bij ons mogelijk zonder extra kosten!

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar de Deventer yoga te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Deventer yoga APP voor schouder yoga

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer en verre omstreken die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening.

Wie is yogaberry?

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk” en toegepast bij de Deventer yoga.

schouder yoga

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privé lessen
  • tenenlezen
  • schouder yoga

schouder yoga in Deventer

Elk jaar  naar Azië voor  bijscholing schouder yoga

Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.

Gratis schouder yoga

Omdat schouderklachten complex zijn, bied ik een gratis intake aan met al wat oefeningen die je thuis kunt doen. Kijk ook eens naar schouderwateryoga

 Contact Deventer yoga: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl

voor gratis intake en oefeningen.