schiphol yoga

Schiphol yoga, ontspannen op vakantie

Schiphol vroeger en nu

Schiphol yoga, herinner jij je de tijden nog dat je al wat eerder op Schiphol zat en naar de vliegtuigen keek en jezelf trakteerde op een broodje en een kop koffie. Je betaalde wel hel dubbele als in je eigen stad. Maar het was al vakantie op Schiphol en je nam het ervan. Momenteel is het anders. Je mag niet eerder dan vier uur voor vertrek aanwezig zijn. Hopende dat je dan niet je vliegtuig mist. Tijdens de Pinksteren van 2022 heeft de KLM 40 vluchten naar Schiphol gecanceld omdat de nationale luchthaven overbelast was.  Niemand had in 2021 gehoord van Schiphol yoga.

Schiphol yoga de dag voor je vertrek

Zorg ervoor dat je de dag voor vertrek al ontspant. De koffer niet een dag voor vertrek inpakken maar al ruim voor die tijd. Wij trakteren ons vaak op een overnachting in hotel A4, Van der Valk. Je kunt daar de auto parkeren tijdens je vakantie. Je wordt met een shuttlebus naar Schiphol gebracht. In het hotel kun je genieten van de sauna en het zwembad. Hier begint de sauna en de wateryoga al. Kortom de Schiphol yoga begint al buiten Schiphol.

schiphol yoga
Schiphol yoga al bij van der Valk A4

 

Schipholyoga in de rij

Sta je lang in de rij dan kun je al veel doen aan ontspanning. Een cursist stuurde afgelopen week een mooie tip. Zij had drie en half uur in de rij gestaan. Ze mailde mij dat ze “de toeschouwer” was. Bij yoga zijn we de toeschouwer van ons lichaam, de adem, gevoelens en het denken. Maar wees eens de toeschouwer wanneer je ziet hoe iedereen zich gedraagt in de rij. De tijd vliegt voorbij wanneer je de toeschouwer bent van al die mooie mensen met hun gedrag. Zorg ook voor afwisseling bij het staan. Neem een opvouwbaar krukje mee. Je kunt ook af en toe op de koffer gaan zitten. Bij de Schiphol yoga kun je nu al gebruik maken van wat yoga strekoefeningen.

Wanneer je sneller door de douane bent dan gedacht

Er is een stiltecentrum op Schiphol. Ga daar wat mediteren wanneer alles veel vlotter gaat dan gedacht. Je kunt jezelf ook trakteren uit dankbaarheid op wat lekkers. Tijdens het wachten na de douane kun je mooie mantra’s beluisteren.

Schiphol yoga in het vliegtuig

Zit je in het vliegtuig dan kun je wat stoelyoga oefeningen doen. Het is heel goed om de opgedane stress van Schiphol te ontladen in het vliegtuig.

Schiphol yoga

Geniet volledig tijdens je vakantie

Door de Schiphol yoga kom je ontspannen op je bestemming. Je kunt dan volledig in het moment leven. De Schiphol yoga kun je ook weer loslaten.

Schiphol yoga

Er is ook Schiphol yoga op maat! Mail naar info@yogaberry.nl