SCARF yoga

SCARF yoga, holistische yoga na de crisis

SCARF yoga, tijdens een crisis worden onze basis zekerheden onzeker. Status, Certainty (toekomst voorspelling), Autonomie, Relatedness (sociale ondersteuning), Fairness (eerlijkheid, waarheid). Bij de nieuwe yoga zijn we ons een uur bewust van bovenstaande. Heb jij ook wel eens gemerkt dat je angstig werd? Vooral wanneer 1 of meerdere van deze factoren onzeker zijn geworden of niet meer bestaan in je leven. Ook kunnen er lichamelijke blokkades ontstaan.  We kunnen dan denken aan schouderklachten en rugklachten. SCARF yoga is de yoga van de toekomst.

SCARF yoga en de chakra’s

Deze vijf pijlers in het leven zijn mooi te koppelen met de chakra’s. Deze chakra yoga wordt verbonden bij deze SCARF yoga en dat geeft energie, ontspanning en levensvreugde. Ook de chakra’s zijn niet alleen verbonden met het lichaam, maar ook verbonden met gevoelens.

SCARFyoga en ontspanning

Jij kunt deze ontspanning ook voelen bij deze yogavorm. Veel stress ontstaat omdat er een onbalans is. Die onbalans kan zijn bij Status, Certainty (toekomst voorspelling), Autonomie, Relatedness (sociale ondersteuning), Fairness (eerlijkheid, waarheid). Wanneer jouw fundament, basis stevig is komt de ontspanning vanzelf.

SCARF yoga

Hoe wordt SCARFyoga aangeboden ?

Je kunt deze yogavorm ook ontvangen  bij privelessen. Wij  kijken bij een intake welke pijlers het meeste aandacht nodig hebben. Tijdens dit intakegesprek, welke gratis is, kijken we samen wat er nodig is om weer balans te brengen in je leven. We gebruiken hiervoor niet alleen yogaoefeningen.  Maar we gebruiken ook visualisaties, praktische tips, ademhalingsoefeningen en ontspanning.

Combineer SCARFyoga met meditatie

Intussen verzorg ik al meer dan 35 jaar meditatie in Deventer en omgeving. Bij meditatie hebben we aandacht. We hebben ook geen oordeel, zijn stil en er is acceptatie bij meditatie. Deze yogameditatie is goed te gebruiken bij de SCARF yoga, is gebleken uit ervaring.

Gratis intake

De intake kan bij jou thuis zijn, in de yogastudio of bij mij thuis in een relaxte omgeving.  De intake is dus gratis!  In sommige gevallen is zelfs je  eerste yogales gratis. Mail mij over de mogelijkheden.