sauna meditatie Deventer

Sauna meditatie Deventer is ontspanning

Saunameditatie, mijn favoriete meditatie

Sauna meditatie Deventer, in India heb ik bij mijn goeroes veel verschillende yoga meditaties geleerd, maar de onderstaande meditatie is mijn favoriete! Wat is er fijner dan te mediteren op je warme lichaam, het zeten en de reacties in het lichaam.

De saunameditatie en het makkelijk zitten

In de sauna zijn je spieren lekker soepel door de warmte, het zitten in lotus, halve lotus of kleermakerszit gaat je veel gemakkelijker af bij de hoge temperatuur. Sauna meditatie Deventer begeleid je ook in een privemeditatie.

sauna meditatie Deventer
yogaberry in Deventer voor sauna meditatie

De sauna meditatie Deventer en “de toeschouwer”

Wij mensen zijn controle freaks, over het algemeen. Wat is er mooier dan bij de saunameditatie de druppels zweet langs je lijf te voelen en niets te doen. Ook wanneer je ergens kriebels van het zweet krijgt hiervan de toeschouwer te zijn. Sauna meditatie Deventer brengt de theorie en de praktijk van het mediteren samen.

sauna meditatie
Sauna meditatie met yoga

Saunayogameditatie en de warmte over je heen te laten gaan

Omdat wij in onze maatschappij zoveel in ons hoofd zitten is de connectie met het lichaam vaak minder en bij sommige mensen nihil. Wat is er makkelijker en mooier om de sensatie van de warmte die het lichaam intrekt te ervaren. Neem eens de 95 graden sauna en geniet van de warmte sensatie. Kom uit je hoofd met sauna meditatie Deventer.

Geniet van de sauna en de stilte

In veel sauna’s is er vaak al stilte, dat komt dus goed uit bij je sauna yoga meditatie. Neem dus de stilte sauna’s.  Zelf ga ik altijd naar de Veluwse bron, zij hebben veel stilte sauna’s. Stilte, yoga, meditatie, mindfulness zijn zo mooi te voelen dan tijdens je sauna bezoek.

Sauna meditatie Deventer en het afsluiten van de meditatie. Omdat het lichaam door de sauna yoga meditatie goed kan detoxen moet je veel water drinken bij je sauna bezoek. Bij veel sauna’s  kun je lekkere gezonde drankjes bestellen, trakteer jezelf erop. Saunameditatie Deventer is genieten van ontspanning, meditatie en mindfulness.

sauna meditatie na de saunayoga
Yoga en meditatie in de sauna

Rust bij de saunameditatie Deventer

Gelukkig zijn er veel plekken in de sauna waar je lekker kunt uitrusten. De combinatie van je meditatie is heel goed te combineren met RUST. Het lichaam krijgt dan nog meer de kans om te ontgiften. Ga na het mediteren even in het bruisbad. Of geniet van de ligstoelen die overal staan. Saunameditatie Deventer geeft je de maximale ontspanning

Sauna meditatie Deventer en het blootwaterzwemmen

Veel mensen genieten van het “vrije gevoel” bij de sauna. Dit gevoel kun je ook combineren met de blootwateryoga. In Deventer is elke maand blootwateryoga en blootzwemmen in De Scheg. Sauna meditatie Deventer kan je ook begeleiden tijdens de blootwateryoga.