safe house yoga

Safe house yoga is yoga met therapie

Safe house yoga, wat is een safehouse?

Safe house yoga, een veilige woonomgeving waar binnen begeleiding wordt gegeven met de focus op een clean en zelfstandig leven. Het doel is om te re-integreren  binnen de samenleving.  In een safe house is geen permanent toezicht.  Er wordt van de bewoners verwacht dat ze hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Wel zijn er wekelijkse onverwachte huiscontroles en urinecontroles om de veiligheid van de bewoners te waarborgen.

Waar woon je bij een safe house?

Deze sober living huizen kunnen dus overal in de wijk staan, zodat men zonder problemen gebruik kan maken van bijv. openbaar vervoer, meetings kan bezoeken en boodschappen kan doen. Men woont per woning met 3 tot 4 personen in 1 huis. Iedereen heeft zijn eigen slaapkamer, voorzien van bed, kast en bureau. Er is een gedeelde woonkamer, keuken, badkamer en toilet. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle noodzakelijke middelen zoals wifi, computer, tv, koelkast, wasmachine, e.d. Safe house yoga wordt dicht bij het sagehouse geregeld.

safe house yoga 

Wat zijn de regels bij safe house yoga

Er is dus 24/7 beschikbare telefonische begeleiding bij incidenten. En mocht het nodig zijn dat er iemand komt, kunnen we binnen een kwartier aanwezig zijn. In alle huizen geldt een zero tolerance beleid op gebruik. Voor alle huizen gelden dus strikte huisregels waar niet vanaf geweken kan worden. Dit is mede om overlast te voorkomen en om in huis de sereniteit te bewaren. De verblijfsduur in de huizen is 1 jaar na het afsluiten van de abstinentie gerichte verslavingsbehandeling.

Waarom safehouse yoga

Safehouse yoga wordt dus vaak met een compleet programma aangeboden.  Om zo weer te kunnen integreren in de maatschappij. Bij yoga kennen we heel veel mooie thema’s.  Thema’s  die verbonden zijn met jouw levensthema’s zoals: loslaten, voelen, grenzen, enz. Ik verzorg safe house Yoga aan de hele groep. Dus je voelt je veilig in een safehouse yogagroep.