rugklachten yoga

Rugklachten, niet goed geld terug!

Rugklachten, nu een behandeling met garantie

Het heeft mij altijd verbaasd dat je bij rugklachten in het reguliere circuit weinig garantie ontvangt. Hoe zou dat komen? Na een week behandeling  heb je toch wel in de gaten of een therapie werkt of niet? Je mag bij deze “niet goed, geld terug” actie zelfs een hulpmiddel, de backmitra gratis een week gebruiken, ook met garantie.

rugklachten yoga

Rugklachtentherapie, waarom garantie?

Bij deze aanpak van rugklachten hoef je niet te betalen omdat uit ervaring is gebleken dat bijna iedereen baat heeft bij deze rugtherapie. Ook vinden wij het onzin dat je moet betalen bij rugpijn terwijl de therapie geen goed resultaat heeft. Wanneer wij denken bij de gratis intake dat je geen baat hebt bij deze therapie dan weet je dat al op tijd, dit voorkomt onnodige betaling.

Rugklachten, hoe worden ze aangepakt?

De afgelopen 30 jaar hebben wij op veel gebieden ervaring opgedaan met de holistische wijze van rugklachten behandelen. We gebruiken hiervoor yoga, rugoefeningen, de backmitra, houdingadviezen, rugontspanning en psychologisch advies. Deze combinatie heeft goede resultaten gegeven, daarom de garantie op deze werkwijze.

rugklachten, docent met 30 jaar ervaring
rugklachten, rugyogadocent met 30 jaar ervaring

Rugklachten aanpakken in onze yogapraktijk of bij u thuis

De rugklachten worden aangepakt door eerst een gratis intake gesprek, daarna bezoek je onze praktijk een keer voor de instructies en om de backmitra in ontvangst te nemen. Werkt de therapie, dan kun je terugkomen of via telefoon of internet adviezen ontvangen. Vaak is een enkele sessie al genoeg.

 

Rugklachtentherapie, wat betaal je wanneer de therapie werkt bij jou

"<yoastmark

 

Wanneer de rugklachten therapie aanslaat bij jou, dan betaal je voor de therapie 75 euro. Dit bedrag is inclusief de backmitra, YouTube video’s, adviezen en een eerste consult met instructies. Bij meerdere consulten betaal je 25 euro per consult van een uur.

Waar yoga?

Je kunt op veel plekken terecht voor yoga. Er is yoga Twello, Deventer yoga, yoga Epse, yoga Voorst en yoga Terwolde.

Kijk ook eens bij de lestijden.

Wil jij meer weten over deze bijzondere actie, mail

info@yogaberry.nl