rug yoga oefeningen

Rug workshop in Deventer Twello Terwolde

VOOR WIE IS DEZE RUG WORKSHOP GESCHIKT?

Rug workshop, jullie zijn allemaal van harte welkom op de RugYogaWorkshop, of je nu wel geen rugklachten hebt! Heb je “last” van je rug, dan is deze workshop natuurlijk een echte aanrader en ga je oefeningen doen om je klachten te verminderen. Je kunt tijdens de workshop aan de slag met de BackMitra, een effectief en eenvoudig hulpmiddel bij de yogaoefeningen. Tijdens mijn bijscholing op Vlieland heb ik veel inspiratie opgedaan om rugklachten te verhelpen met behulp van de BackMitra.

rug workshop in Deventer

Maar ook wanneer er niets met je rug aan de hand is, kan het heerlijk zijn om eens wat meer aandacht aan je rug te besteden bij deze rg workshop.. Zo kun je bijvoorbeeld meer aandacht besteden aan je werkhouding, de wijze waarop je iets optilt en je slaaphouding kunnen verbeteren.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN YOGALES EN EEN RUG  WORKSHOP?

Een rugworkshop is niet hetzelfde dan de “gewone” yogales die je wekelijks bij mij volgt. Normaal duurt een yogales 1 of 1,5 uur en is er soms te weinig tijd om lang bij een thema stil te kunnen staan. Een rugyoga workshop is net even anders! Hier ga je twee uur aan de slag om je te verdiepen in je rug. Je kunt nog meer inspiratie opdoen en ontmoet andere cursisten. Je leert wat wel en niet goed is voor je rug! Soms lijken aandachtspunten heel vanzelfsprekend, maar is het toch goed wanneer je er op gewezen wordt.

GEEF JEZELF EEN RUGGESTEUNTJE, DE RUG  WORKSHOP

Informeer wanneer deze workshop weer wordt gehouden. Deze workshop wordt ook als privéles aangeboden. Volgens Patanjali, degene die wat heeft beschreven over yoga zijn de yogaoefeningen er alleen maar voor om met een rechte rug te kunnen mediteren.

Heb je belangstelling voor deze workshop, dan graag even een mailtje naar info@yogaberrydeventer.nl!