rolstoelyoga Deventer yoga

Rolstoelyoga Deventer yoga, trakteer een oudere

Rolstoelyoga Deventer yoga, zittend ontspannen

Rolstoelyoga Deventer yoga, bij yoga door Berry Steenbruggen is er voor iedereen een yogavorm. Zo is er wateryoga meditatieyoga, ouderenyoga en de chakra yoga. Nu kun je ook genieten van rolstoelyoga in Deventer. Elke maandagochtend om 10 uur ben je welkom in Thomas Wildey aan de J.P. Thijsseweg voor een rolstoel yogales. Lukt door welke omstandigheid de “gewone yoga” niet meer dan is de rolstoelyoga een oplossing. rolstoel yoga is er voor jong en oud.

Rolstoel yoga, wat is dat?

Yoga is bewust worden van het lichaam. Wanneer we bij de “gewone yoga” misschien worden afgeleid door te veel ongemakken in het lichaam, dan is de stoelyoga een uitkomst. We zijn ons elke week bewust van een mooi rolstoelyoga thema bij de rolstoelyoga Deventer yoga. De ene week  zijn we ons bewust van de ademhaling, dan weer eens van de rug, enz. Kortom het hele lichaam krijgt aandacht bij de rol stoelyoga in Deventer. Aan het einde van de yogales is er altijd een korte ontspanning. Buiten het thema om gebruiken we elke week in de yogales de schouders, de rug, de benen, de nekspieren en de voeten. Kortom het hele lichaam krijgt een 10.000 km beurt!

YogaBerry en rolstoelyoga Deventer yoga

Berry Steenbruggen of ook wel yogaberry verzorgt al meer dan 25 jaar stoelyogalessen en ongeveer 15 jaar rolstoelyoga. Ook in verzorgingshuizen geeft hij stoelyoga, zoals in Villa Molenenk.  Berry geeft verder fulltimeyogalessen in Deventer, Twello, Terwolde en Epse.  Zijn yogalessen zijn een begrip in Deventer vanwege de ontspanning. Ook geeft Berry privélessen op maat.

Bij de rolstoelyogalessen voelen we ons snel thuis, omdat het in een huiselijke sfeer gegeven wordt. Ook drinken we na de yogales nog  gezellig een kop thee samen bij rolstoelyoga Deventer yoga. De ruimte voor de stoelyoga is gemakkelijk te bereiken, ook met rolstoel of rollator. Kortom u voelt zich snel thuis bij de stoel yoga in Deventer. rolstoelyoga Deventer is een yogales op maat omdat er wordt les gegeven in kleine groepen.

rolstoelyoga Deventer yoga
Rolstoelyoga Deventer

Priveles rolstoel en stoelyogalessen

Rolstoel en stoelyoga Deventer

Ook kom ik graag aan huis met rolstoelyoga Deventer yoga.