rolstoel yoga Twello

Rolstoel yoga Twello, yoga voor iedereen

Rolstoel yoga Twello, zittend ontspannen

Rolstoel yoga Twello, bij yoga door Berry Steenbruggen is er voor iedereen een yogavorm. Zo is er wateryoga meditatieyoga, ouderenyoga en de chakra yoga. Nu kun je ook genieten van rolstoelyoga. Lukt door welke omstandigheid de “gewone yoga” niet meer?  De rolstoelyoga is dan een oplossing. Rolstoel yoga Twello is er voor jong en oud.

Rolstoel yoga, wat is dat?

Yoga is bewust worden van het lichaam. Wanneer we bij de “gewone yoga” misschien worden afgeleid door te veel ongemakken in het lichaam, dan is de stoelyoga een uitkomst. We zijn ons elke week bewust van een mooi rolstoelyoga thema. De ene week  zijn we ons bewust van de ademhaling bij de rolstoel yoga Twello, dan weer eens van de rug, enz. Kortom het hele lichaam krijgt aandacht bij de rol stoelyoga in Deventer. Aan het einde van de yogales is er altijd een korte ontspanning. Buiten het thema om gebruiken we elke week in de yogales de schouders, de rug, de benen, de nekspieren en de voeten. Kortom het hele lichaam krijgt een 10.000 km beurt!

rolstoel yoga Twello

Berry Steenbruggen en rolstoel yoga Twello

Berry Steenbruggen of ook wel yogaberry verzorgt al meer dan 25 jaar stoelyoga en ongeveer 15 jaar rolstoelyogalessen. Ook in verzorgingshuizen geeft hij stoelyoga, zoals in Villa Molenenk.  Berry geeft verder fulltime yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse.  Zijn yogalessen zijn een begrip in Deventer vanwege de ontspanning. Ook geeft Berry privélessen op maat bij rolstoel yoga Twello.

Stoelyoga is er voor iedereen
Rolstoel yoga, een uurtje ontspannen in huiselijke sfeer

Bij de rolstoel yoga in Twello voelen we ons snel thuis, omdat het in een huiselijke sfeer gegeven wordt. Ook drinken we na de yogales nog  gezellig een kop thee samen. De ruimte voor de stoelyoga is gemakkelijk te bereiken, ook met rolstoel of rollator. Kortom u voelt zich snel thuis bij de stoel yoga in Deventer. Rolstoelyoga Deventer is een yogales op maat omdat er wordt les gegeven in kleine groepen.

rolstoelyoga

Priveles bij rolstoelyoga Twello

Ook kom ik graag aan huis voor een rolstoelyogalessen