review yoga

Review yoga in Deventer en Twello

Review yogalessen van yogaberry

Review yoga, elke yogadocent vindt het mooi om leuke reviews te zien. Ze zorgen ervoor dat je scherp blijft.

review yoga in Deventer

Wil jij een review plaatsen voor de yoga in Deventer?

Klik dan op onderstaande link https://bit.ly/2oEcUJd

Yoga recensie en ook nog een leuk yoga cadeautje ontvangen. Elke 10 de recensie ontvangt een mooie yoga kado!

Wie is Berry Steenbruggen?

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen.

Yoga review
review yoga in India

Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven. Een review yoga is zelfs na 35 jaar yoga nog een verrassing.

Hatha yoga en review yoga

Hatha yoga is hier in Europa de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. De oefeningen zijn in altijd voor iedereen geschikt.  Bovendien kunnen de yoga oefeningen naar je eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven. We gaan altijd met de aandacht naar binnen. Mentale en fysieke grenzen worden bovendien op een zachte manier opgezocht en verlegd. Je zult bovendien meer rust  ervaren. Door deze rust zul je beter slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Bij een review yoga kun je ook een mooi yogacadeautje ontvangen.