rechtop yoga Deventer

Rechtop yoga Deventer yoga voor iedereen

Deventer rechtopyoga, wat is dat?

Rechtop yoga Deventer, wanneer je in de gemeente Deventer een minimum inkomen hebt dan kun je een rechtop coupon aanvragen. Er zijn 150 organisaties/verenigingen waar je met deze coupon terecht kunt, wil je meer weten mail of bel dan.

Waar vind je de Deventer rechtop yoga door Yogaberry?

Kijk even op de link van rechtop en je ziet mijn gegevens om je aan te melden.

deventer rechtop yoga

Extra korting bij rechtop yoga Deventer

Met een rechtopkaart ontvang je nog een extra korting van 50 euro bij rechtop yoga Deventer. Je kunt dan 10 maanden genieten van yoga voor maar 100 euro. Ook is het mogelijk om de 150 euro te gebruiken voor yoga. Dit is ongeveer 4 maanden yoga. vanaf 1 oktober 2022 tot 1 oktober 2023 heeft de gemeente Deventer zelfs een speciale regeling. Mensen met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm ontvangen 115.00 euro, 130% van de norm 75 euro en degenen die op 140% van de norm zitten ontvangen 40. Informeer bij rechtop info@rechtop.nu

rechtop yoga Deventer

Ook rechtop yoga bij je thuis

Het is ook mogelijk om yoga privélessen te ontvangen met een rechtop coupon.  Ik kan dan ook bij je thuis komen voor yoga.

Gratis proefles bij  rechtop yoga Deventer

Je eerste yogales is natuurlijk gratis bij de rechtop yoga Deventer.

Wie is Berry Steenbruggen

Berry Steenbruggen begon zijn yogacarrière bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk en salaris daar prima was, ontdekte Berry dat hij er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. Berry heeft zich altijd ingezet voor de rechtop yoga Deventer.

Anderen inspireren, dát doet Berry Steenbruggen

Zijn nieuwe carrière als yogadocent is zo begonnen en na dertig jaar is hij daar nog steeds trots op. Het geeft hem veel voldoening. De energie die hij van yoga krijgt, geeft hij nu door via zijn yogalessen.

Als cursisten enigszins gespannen in de yogales komen en tijdens de yogaoefeningen ontspannen, wordt hij hiervan nog steeds warm van binnen.

Inmiddels worden er meer dan twaalf yogalessen gegeven in en rondom Deventer. Hij verzorgt vele vormen van yoga, zoals stoelyoga, wateryoga, meditatie, yoga bij verzorgingstehuizen en yoga op maat. Ook gebruikt hij de yoga als therapie bij privélessen. Ook is Deventer rechtop yoga als priveles te gebruiken.