review yoga

Reacties review yoga

Hier staan enkele van de vele reacties review samenvattingen

Reacties, review, loslaten vond ik ook al zo’n mooi thema. Je hebt nog steeds nieuwe dingen waarmee je mij verrast, zoals mudra’s,  ook al is dit het 21ste jaar dat ik je lessen volgt. Toch heel bijzonder dat je dat lukt!! Dat is dan mijn evaluatie.

_______________________________________________________________________________

Heb nog iets leuks te melden: tijdens het jaarlijkse functioneringsgesprek met mijn werkgever kreeg ik te horen dat ik stressbestendiger geworden was, hoe zou dat nou komen?
Yoga werpt zijn vruchten af!

________________________________________________________________________________

Yoga bij Berry is yoga zonder al te veel toeters en bellen of ‘ingewikkelde knopen’! Spiritualiteit komt er altijd wel bij kijken, maar zonder dat het al te zweverig wordt. Voor mij is het echt even een “uurtje niks” en het helpt me om zowel fysiek als tussen de oren fit en -letterlijk en figuurlijk- in evenwicht te blijven. Wat ik ook erg goed vind is dat Berry elke week een ander thema ‘behandelt’ en dat hij deze thema’s tastbaar maakt door ze te koppelen aan een nieuwsbericht, een artikel uit de krant of een tijdschrift of aan iets dat hij zelf heeft meegemaakt. Reacties review.

________________________________________________________________________________

Reacties review, de oefeningen van vorige week en jouw raadgevingen hebben geweldig geholpen. Ik ben bijna van mijn rugpijn af. Nog bedankt!
Groeten en tot vanavond
Ben wekelijks bezig met de meditatie CD, gisteren avond zat ik weer op die olifant met het touwtje om de grote teen en het andere eind om de slurf van de olifant! Echt een waardevolle CD!

________________________________________________________________________________

Maandag avond deel 1 en zo net CD 2 gedraaid, lekker op m’n Reiki kamer op de Yoga slaapzak! Heerlijk!!
Het is echt een geweldig goede CD, waar ik nog dikwijls mee aan de slag ga!
Mooi met die klanken van de klankschalen en prachtig vertelt zodat ik me goed kan visualiseren.
Ben er erg blij mee!! Reacties review.

_______________________________________________________________________________

Bedankt weer voor de mooie tekst. Het sluit zo mooi aan waar ik mee bezig ben en de link met de chakra`s is bijzonder. Je gaat nu ook bewuster een yogales in. Op dit moment ben ik en vele met mij bezig met schuldgevoel, schaamte en angst, deze 3 emoties liggen heel dicht bij elkaar en verstoren je contact met jezelf. Wat ik nu hieronder lees is mooi. Als je je bewust bent van schuld, schaamte en angst dan ben je ook in staat om te vergeven, dat is de volgende stap. Als je kiest om dichter bij jezelf te ZIJN dan is vergeven zeker een onderdeel ervan. je kan die jezlef en daardoor ook de ander ruimte geven om te groeien door te vergeven. je voelt je meer tevreden en kan weer blij zijn en humor ervaren.

_______________________________________________________________________________

Wat een fijne ontspannende les was het weer, ik had veel last van de onderrug, had te veel belast de afgelopen week en ik moet zeggen dat de les van gisteren daar heel goed voor is geweest! Dat zei je ook, maar ik heb het zelf ondervonden, het is een flink stuk minder. ‘k Zat op een gegeven moment met de neus haast op de grond, zo lekker kon ik me ontspannen, bedankt voor de fijne les!

_______________________________________________________________________________

Ik was afgelopen maandag niet op yoga om dat mijn moeder gestorven is. Mijn dochter en ik hebben haar samen  verzorgd, dit was voor ons een soort ritueel om afscheid te nemen. .Ik heb dus wederom gemerkt dat yoga en meditatie veel voor me doet bij het verwerken van rouw en verlies maar ook bij ziekte. Ik heb mijn moeder de laatste dagen van haar ziekte kunnen helpen met haar ademhaling omdat ze veel pijn had. Zo werd het iets dragelijker voor haar. Dit wilde ik even aan je vertellen. Reacties review.

reacties review Yoga Berry

________________________________________________________________________________

Allereerst wil ik je feliciteren met 25 jaar yogales, een mooi jubileum!
Ik wilde je nog bedanken voor de korting voor de massage bij Marijke Krone, het was heel goed!

 

Al weken en jaren ga ik naar Yoga bij Berry…Het is een uurtje genieten zonder Herrie,Hij laat mij met zijn kennis,heel bekwaam, Al jaren bij mijn eigen gevoel “stilstaan”….In het begin voelde ik onrust en soms pijn. Nu zeg ik,en dat is fijn, het mag er zijn,Nu geniet ik ,en dat gaat heel bewust,Van oefeningen,stilte en vooral rust ! Tijdens een zomeryoga les van Leon,Berry’s mentor hoorde ik ze “Vliegen”…Bij de ontspanning (ogen dicht),Dacht ik ..de schijn gaat mij bedriegen…Tijdens het openen van mijn ogen…Zag ik een onverwachte yoga gast….’t Was een vleermuis die ons metRondvliegen danig had verrast ! Toen Berry 50 werd gaf hij als cadeau Een bijzonder concert in de Kerk, Daar leverde Danny Becher met zijn Klankschalen bijzonder fijnzinnig werk ! Mijn moeder viel na 60 jaar kerkbezoek En menig gaap….Voor het eerst in zo’n goddelijke omgeving In een “diepe” slaap….

______________________________________________________________________________

Eigenlijk en dat voelt fijn,uniek en” verwend”…Is elke yoga les van Berry een bijzonder moment !!

______________________________________________________________________________

Lang geleden (plus minus 25 jaar !) heb ik yogales bij je gevolgd in een een klein school gebouwtje aan de overkant van de Ijssel en ben nu sinds 9 jaar zelf docente geworden met een goed lopende praktijk. Allereerst wil ik dus bedanken en als tweede complimenteren op je vrolijke site.

________________________________________________________________________________

Dit zijn foto’s van de linker voet, de rechter is net zo verandert maar heb ik geen foto van.
De kromme tenen heb ik van kinds af aan al gehad. Maar nu ik in therapie ben geweest en nog aan het sleutelen ben aan mezelf zijn ze veel rechter geworden. Dat is in ongeveer 2 jaar tijd ontstaan. Ongeveer 4 jaar terug heb ik een torticollis spasmoidica in de nek gekregen (verkramping van de nekspieren), waardoor mijn hoofd scheef ging staan. Dat zou komen doordat ik bepaalde dingen niet onder ogen wilde zien. Daar ben ik toen aan gaan werken, bij o.a. een osteopaat, cesar therapie, homeopaat, revalidatietherapie, psycholoog en yoga. Ik ben meer van me af gaan praten en heb mijn grenzen leren stellen. Ook kom ik steeds meer bij mijn gevoelens maar durf die nog niet altijd toe te laten. Maar door deze lange weg heb ik mezelf wel beter leren kennen en is de rug rechter geworden en ook de tenen zijn recht geworden.
Vooral door de yoga en de goede cesar therapeut en de osteopaat ben ik veel dichter bij mijn gevoelens gekomen. Tijdens de yoga merk ik ook dat mijn schild wat ik heb opgebouwd meer van me af valt en ik bij mijn echte gevoel kom. Dat is heel confronterend maar heeft voor een heel groot gedeelte meegewerkt aan het veranderen van de tenen. Reacties review.

———————————————————————-

Ik hoop Berry, dat je hier andere mensen ook weer mee kunt helpen ze inzicht te geven dat de voeten héél erg belangrijk zijn en een spiegel van jezelf. Reacties review

———————————————————————-

Reacties, review, een uur voor de les had ik nog tegen iemand verteld dat er mensen zijn die in de yogales tijdens de ontspanning binnen een no-time slapen.
Ik zei”” Nu dat kan ik niet”” Ha, ha dit zeg ik dus niet weer! Grappig dat je twee uur later mij wakker moest schudden. Tijdens de visualisatie ben ik niet verder gekomen dan het Grote Kerkhof!!!!!! Kan ik mij herinneren…
Ik vond het wel grappig want ik merk bij mij zelf dat het visualiseren mij erg help om te ontspannen. Ook mijn hoofd leeg te maken met aller daagse dingen. Het eerste jaar van de yoga ben ik ook juist ook die les in slaap gevallen. Dit was tijden een visualisatie van een holle boom met deuren. Reacties review.
Grappig!

________________________________________________________________________________

Bedankt voor de afgelopen les! Ik had heel erg last van rugpijn en verkoudheid en die zijn nu al een stuk minder.

________________________________________________________________________________

Reacties review, Ik ben blij dat ik toch op yoga ben gebleven. Voor mij betekend het naast deze lichamelijke ontspanning en gezondheid dat ik ook meer ga nadenken over hoe ik in het leven wil staan en hoe ik er nu in sta. Heel belangrijk vind ik. Als je weet hoe je eigen lichaam reageert op spanning valt het je ook meer op hoe andere lichamelijk reageren. Ik ben niet zo’n mensen mens en zo helpt yoga mij een beetje beter op te letten hoe anderen zich voelen.

Tot volgende week weer.