QR code yoga

QR code yoga in Deventer

Snel een yogales reserveren

QR code yoga, de yoga in Deventer en omgeving maakt het je gemakkelijk om snel een proefles yoga te boeken. Yoga door Berry Steenbruggen werkt met de modernste technieken. Zo kun je yoga ontvangen met een youtubelink. Ook kun je yogalessen op een usb stickje ontvangen. Elke week het yoganieuws ontvangen is ook mogelijk. Nu zelfs snel een yogales boeken met een QR code.

Waar yogales boeken met QR code?

De yoga in Twello Deventer en Epse Gorssel boek je eenvoudig met de yoga QR code. Ook de yoga privelessen zijn te boeken met een QR code. Nu met de corona crisis is een QR code verplicht, in principe. Er is ook yoga mogelijk wanneer je geen QR code kunt laten zien. Zie onderaan dit blog.

Deventer yoga met QR code

reserveer met de yoga QR code

In Deventer is er yoga op de donderdagavond om 18.45 uur in De Schalm, Dreef 1.  Om 20.00 uur een meditatie yogales tot 21.30 uur. Op de vrijdag is er Plusyoga voor ouderen en mensen met een beperking. Deze yogalessen zijn ook in De Schalm.

Yoga Twello met yoga QR code

yoga Twello met QR code
Yogales Twello boeken met QR code

In Twello is er op de dinsdagochtend om 11.30 uur een wateryogales in De Schaeck. Om 20.00 uur welkom in gebouw Irene voor de Hatha Yoga.

Yoga priveles met QR code

yoga QRcode priveles
boek een gratis intake yoga priveles met QR code

Adres gegevens Deventer yoga

QR code Deventer yoga

Wat is er mooier dan een priveles op maat?  Prive yogales, wil je een yogales met meer persoonlijke aandacht? Een yogales die er helemaal alleen voor jou is en je gaat niet op in “de massa” van de sportschool? Privé yogalessen volgen geeft je ook veel vrijheid, de les is wanneer het jou uitkomt. Deze lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Wanneer een groepsles niet past in jouw agenda of een groepsles kan een te grote stap voor je zijn, dan is een privé yogales echt iets voor jou! Wanneer je je onzeker voelt of je zorgen maakt om klachten of aandoeningen, dan kunnen privélessen je helpen op een ontspannen manier hier mee om te gaan. PRIVE YOGALES OF EEN GROEPSLES? Wellicht zijn enkele privélessen al voldoende, zodat je eventueel in een verder stadium aan kunt sluiten bij een groepsles. Je krijgt een persoonlijke les waar en wanneer het jou uitkomt in een vertrouwde omgeving, eventueel aan huis.

WAT KAN EEN PRIVÉ LES VOOR JOU BETEKENEN?

Privé yoga is er onder andere voor mensen die te maken hebben met: – spanningsklachten – slaapproblemen – hyperventilatie – weinig energie – slechte houding – nek-, rug- en schouderklachten.

EEN PRIVE YOGALES KAN JE LEVEN VERRIJKEN

Er is meer te halen uit een privé yogales! Privé yogalessen kunnen ook iets heel anders voor je betekenen. Een yogales met alle aandacht voor jou kan je helpen anders naar je leven te kijken. Bijvoorbeeld wanneer je leven op de kop is gezet na een ernstige ziekte, verlies van je partner of van je baan. Dan kan ik je leren vanuit een andere invalshoek naar jezelf te kijken en te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zit je vast in bepaalde patronen en gewoontes en zou je die wel willen doorbreken, maar weet je niet hoe? Wil je wel graag meer yoga doen in je dagelijks leven, maar ontbreekt het je aan discipline? Wanneer je nieuwsgierig bent naar jezelf, je verder wilt verdiepen en ontwikkelen in je persoonlijke of spirituele groei, kan een privéles veel voor je betekenen. Zo kun je leren om je spirituele ontwikkeling te verweven in je dagelijks leven en de beste versie van jezelf te leren kennen.

PRIVE YOGALES VOOR EEN KLEIN PRIJSJE

Voor slechts € 35,– ontvang je een privéyogales. Je kunt beginnen met één of meerdere yogalessen, maar je kunt ook voor een jaar lang yogalessen bij mij volgen met een speciale aanbieding. In overleg is het ook mogelijk om privéyogales aan huis te volgen of bij mij in Deventer of bij jou thuis. Je kunt later altijd naar een yogagroep gaan.

Zonder QR code ook yoga

Er zijn nu speciale yogalessen in kerken. Omdat wij in Nederland de scheiding van kerk en staat hebben is er gewoon yoga in kerken. Bij de yoga proberen we vanuit LIEFDE bij elkaar te komen in een kerk.