Proefles yoga Deventer

Proefles yoga Deventer Colmschate Twello

Yoga proefles ook om zelf thuis uit te proberen

Proefles yoga Deventer, bij mij kun je een link aanvragen om een proefles thuis te doen. Je ontvangt dan een video met een proefles! Deze link gaat naar een verborgen YouTube kanaal van mij. Stuur mij een mail voor een proefles yoga met in de mail je yoga wensen.  Je ontvangt dan een mail met een video van de yogales die bij jou past. Je kunt kiezen bij de proefles yoga uit: een standaard yogales, schouder en nek yogales, rug yoga, meditatie, chakrales: enz.Klik hier voor informatie Proeflesyoga

 

proefles yoga in Deventer en omgeving

Proefles yoga Deventer in een groep of een priveles

Natuurlijk ben je na de proefles yoga Deventer welkom voor een eerste yogales in een groep of een privesyogales. Elke week is er een thema in de yogales waar je in het dagelijks leven veel aan kunt hebben. De thema’s variëren van een rugyogales tot een buikademhalindyogales.

Totale yogabeleving in Deventer

Bij mij kies je voor een totale yogabeleving. Ik ondersteun je met mooie yogaboeken, elke week het yoganieuws, een yogaberry  APP voor op je telefoon, elke week de informatie over de yogales van die week per mail en regelmatig workshops.  Je kunt ook mee met mijn bijscholingen naar Bali of India. Ook bij de andere activiteiten ben je goedkoop of gratis welkom, zoals de maandelijkse meditatie en de wateryoga. Proefles yoga Deventer is ook mogelijk bij een priveyogales, de intake is dan gratis.

proefles yoga ook wateryoga

Wil jij de yoga nieuwsbrief van Deventer ontvangen? Stuur dan even een mail naar info@yogaberrydeventer.nl.  Elke week wordt er een mail verstuurd naar cursisten en belangstellenden met het yoganieuws. In deze mail vind je al de informatie over de yogales van de komende week. Je combineert dan mooi de yoga theorie met een yogales op de yogamat. Ook na de proefles yoga Deventer kun je de nieuwsbrief al ontvangen.

Proefles yoga Deventer Twello Epse en Terwolde

Een yoga proefles Deventer is gratis. Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren met een gratis proefles wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is bij ons mogelijk zonder extra kosten!

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales in de natuur. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen. Proefles yoga Deventer kun je ook doen bij de zomeryoga. Er zijn dan ook buiten yogalessen.

Proeflesyoga Deventer

Kijk ook eens bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Epse, yoga Bathmen, yoga Diepenveen. Voeg even het woord Berry tor onder google.