priveles yoga

Priveles yoga in Deventer Twello

Priveles yoga Deventer, we doen het samen

Priveles yoga, het mooie van privélessen is dat we een mooie energieveld samen maken. Omdat ik al meer dan 30 jaar privelessen verzorg is er een gevoeligheid ontstaan. Ik voel op elk moment aan wat jij kunt gebruiken. Bij een gratis intake kijken we wat jij kunt gebruiken.

Verwennen jezelf op een yogaprivéles aan huis of ergens anders?

Yogadocent Berry Steenbruggen verzorgt al dertig jaar yogaprivélessen. Tijdens de eerste yoga  priveles wordt er gekeken wat er voor yoga mogelijk en nodig is voor jou. Omdat Berry Steenbruggen 30 jaar en 15.000 yogalessen ervaring heeft, kan hij hierin snel improviseren. Wat is er mooier om jezelf  te trakteren op een yogales, zonder dat degene de deur uit moet! Ook kan je yoga privéles bij mij thuis zijn of op een speciale plek.

yoga priveles ouderen aan huis

 

VAN WIE ONTVANG JIJ JE PRIVELES?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na vijf jaar werken als inkoper kreeg Berry Steenbruggen verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn 50ste verjaardag heeft Berry Steenbruggen in de mooiste kerk van Deventer (de Lebuinuskerk) mogen vieren samen met zijn cursisten met een klankenbad van Danny Becher. Ook heeft contact met verschillende spirituele leraren in India en daarbuiten, zoals Krishnamurti, Amma, Osho zijn kijk op de yoga veranderd. Hij heeft in 2015 zijn 15.000 ste yogales verzorgd en dit gevierd met de cursisten. De afgelopen 35 jaar heeft hij de goeroes in India ook zelf veel bezocht voor een yoga priveles.

PRIVELESSEN ZIJN EEN BEGRIP IN DEVENTER

Berry Steenbruggen geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.  Ouderen yoga aan huis is ook een specialisatie van hem. De laatste tijd verzorgt hij ook wateryoga en blootwateryogalessen. Omdat Berry veel yoga ervaring heeft kan hij aanvoelen tijdens de yoga priveles wat er nodig is om je weer in balans te brengen.

Zijn specialisaties zijn bij een priveles yoga zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • hyperventilatie
  • yoga en angsten
yoga priveles in Deventer en omgeving
yoga priveles, trakteer jezelf eens

Priveles yoga, gratis intakegesprek

Kom eens voor een gratis intakegesprek voor de priveyogales bij Berry Steenbruggen en ervaar de 35 jaar yoga ervaring. Later beslis je of je door gaat met de yoga privélessen. Elk jaar gaat Berry zelf twee keer naar Azië  voor yoga privélessen. Kijk ook eens op deze site

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor meer informatie over de yoga priveles.

Kijk ook eens onder Deventeryoga, yogavoorst, yogaTerwolde, yogaGorssel, yogaDiepenveen, yogaBathmen  en trakteer  jezelf op een gratis yogales.