Prive yoga Twello

Prive yoga Twello voor yoga op maat

Privéyogales

Privé yoga Twello, je kunt bij Yoga door Berry Steenbruggen ook privé yogalessen volgen in Twello. Ook is het mogelijk dat hij bij je thuis komt. Privéyoga is een heel goede manier om met yoga te beginnen. Ook kun je bij de privélessen je meer verdiepen in je eigen ontwikkeling. De lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. In een privéles yogales heb je ruimte om vragen te stellen of stil te staan bij hetgeen je voelt. Je leerproces gaat op deze manier veel sneller en dat kan je zelfvertrouwen vergroten. Tijdens de privé yogales gaan we samen werken aan je persoonlijke blokkades. We maken gebruik van yoga, lichaamswerk, ademtechnieken, rebirthing en het tenenlezen. Woon je in Twello dan kun je een priveles ook combineren met de groepsles die Berry elke week verzorgt in Twello Voorst.

Een intake bij Privé yoga Twello is gratis

Prive yoga Deventer, in Laos

 

 

 

 

Omdat een prive yogales een yogales op maat is, hebben we eerst een intake. Tijdens deze intake kijken we welke yoga bij jou past. Door mijn lange yoga ervaring kan ik je een uitgebreid yoga advies geven. Prive yoga Twello geeft een gratis intake.

Yoga in Twello en omgeving

Berry verzorgt al meer dan 30 jaar yogalessen in Twello. Meer dan 1000 mensen hebben in Voorst en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. Prive zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken. Workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Er is elke dag genoeg ruimte inde agenda voor een  yogales, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Prive yoga Twello is mooi te combineren met groepsyogalessen.

Yoga op bijzondere plekken

De groepsyogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Voorst en omgeving zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten. Elk jaar reis ik twee keer naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Twello te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen. Prive yoga Twello haalt elk jaar de yoga inspiratie uit de bron in India.

Wie is Yoga Berry?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp dicht bij Twello waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  35 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele cadeaus mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar, samen met zijn cursisten mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali. Prive yoga Twello is ook in Deventer en Apeldoorn. Wij komen ook bij je thuis in Voorst.

Privé yoga in Twello en zijn specialisaties

Berry geeft dus al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”. Prive yoga Twello maakt gebruik van veel yoga vormen.
Zijn specialisaties zijn:
ontspanningsoefeningen.
ademhalingsoefeningen
visualisaties.
yoga als therapievorm
de chakra’s
privé lessen
tenenlezen

Waarom privé yoga Twello bij yogaberry?

Berry onderscheidt zich in de gemeente Voorst door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven.  Elke dag kunnen er 4 privé yogalessen worden gegeven.  Omdat er gemiddeld 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus  altijd snel terecht, vaak zonder wachtlijst. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Prive yoga Twello is afgestemd op jouw wensen.

Meer weten over privé yoga Twelllo?

Mail: info@yogaberry.nl